Uitgebreide Push Your Drumming tour met Michael Schack
Voor de vierde keer op tour met Schack en Cools
Muzieknieuws 05-10-2018 09:10
Al voor de vierde keer rijden Michael Schack en Christophe Cools heel binnenkort weer door de Benelux met een spiksplinternieuwe reeks Push Your Drumming-clinics.
De totaal nieuwe show, met de allerlaatste Roland V-Drums nieuwigheden in de spotlights, brengt ook nu weer nieuwe oefeningen, muzikale inhoud en sound tips, op de hybride tour natuurlijk en voorzien van de ontwapenende Schack & Cools-humor als toetje.
Het tweede deel van de tour trekt door de Benelux van 22 september tot en met 28 oktober en doet Lummen, Noordwijk, Apeldoorn, Ittervoort, Klazienaveen en Oudenaarde aan!

Na de release van de TD-50 V-Drums eind 2016, de SPD::ONE series en de SPD-SX SE in 2017, brengt Roland in 2018 de nieuwe TM-6 Pro Trigger Module én de TD-17 drums, die inmiddels door lezers van Slagwerkkrant tot beste elektronische drums van het jaar gekozen is.

TD-17
De TD-17 is Roland's nieuwe krachtpatser in de middenklasse. Nooit eerder kreeg je bij Roland zo veel drumkit voor je geld. Zo heeft de TD-17 KVX zelfs drie V-cymbals, een echte V-hihat en gaasvellen op alle pads. De TD-17 KV en TD-17KVX hebben als eerste V-drums de mogelijkheid om via Bluetooth draadloos je mobiel of tablet aan de module te verbinden.

TM-6 Pro
De TM-6 Pro is dé ideale triggermodule om je akoestische kit om te toveren tot een echte hybrid kit. Naast de 500 interne sounds die je naar hartelust kunt aanpassen en layeren kun je ook zelf samples in de module zetten. Met zes stereo triggerinputs kun je tot wel 12 verschillende triggers aansluiten. 

Push Your Drumming
Al die nieuwigheden worden tijdens de Push Your Drumming tour door Michael Schack in samenwerking met Roland-productexpert Christophe Cools gedemonstreerd met een middag- cq avondvullend spectaculair programma waar je ook nog eens veel van kunt opsteken. 
Net zoals bij vorige edities zullen énkel de live aanwezige Push Your Drumming– clinic bezoekers met exclusieve PYD data geïnspireerd weer naar huis terugkeren: zij krijgen namelijk toegang tot de nieuwe oefeningen, nieuwe video clips, sound samples enz… Nogmaals, énkel op voorwaarde dat je aanwezig bent tijdens de show.

Data 

  • ZA 22 SEPTEMBER – KEY MUSIC, ANTWERPEN (B)
  • DO 27 SEPTEMBER – MUSIC ALL-IN, NOORDWIJK (NL)
  • Z0 30 SEPTEMBER – DRUMZAAK, APELDOORN (NL)
  • ZA 6 OKTOBER – ADAMS DRUMWORLD, ITTERVOORT (NL)
  • ZO 7 OKTOBER – BUSSCHER DRUMS, KLAZIENAVEEN (NL)
  • Z0 21 OKTOBER – ADAMS DRUMWORLD, LUMMEN (B)
  • ZO 28 OKTOBER – MUZIEKHANDEL OUDENAARDE, OUDENAARDE (B)

Al een klein voorproefje zien? Bekijk dan onderstaande video waarin Michael Schack je een korte demo geeft van Roland's TD-17.

Veel meer informatie over de tour kun je vinden op de site van Roland. Klik hier.