Nieuwe serie video's in videosectie op Slagwerkkrant.nl
Benny Greb, JR Robinson, Simon Phillips, Stewart Copeland en vele anderen
Muzieknieuws 10-07-2018 06:30
Had je de videosectie op Slagwerkkrant.nl wel eens bekeken? Die staat boordevol muziek- en gearvideo's met en voor bassisten. Nieuwe video's onlangs geplaatst: Benny Greb vertelt je hoe je de voor jou juiste drumstok kiest, de 8-jarige Yoyoka speelt Led Zep fenomenaal, Arp Afrique live in de Red Bull Studios met Gianna Tam en Emmanuel Afriyie, Dom Famularo interviewt Elton Johns John Mahon en veel meer!

Check de videosectie hier. Ga lekker scrollen!

Onderstaand een selectie van de video’s die je in de videosectie van Slagwerkkrant.nl zal aantreffen.

Kwartiertje gear talk met Benny Greb - hoe kies je de goede drumstok?
Benny Greb | Vic Firth Signature Sticks | Geartalk

Deze gaat viral - 8 jarige Yoyoka Soma speelt Led Zeppelin's Good Times Bad Times
Inzending van de 8-jarige Japanse drumster voor de 2018 Hit Like a Girl Contest. Ongelofelijk accuraat gespeeld, met de juiste Bohnam laidback feel en mét heerlijk speelplezier.

Aaron Spears - in oktober op Herfstfest - demonstreert Zildjian K Sweet cymbals bij Thomann
Zildjian K Sweet Cymbals | Aaron Spears | Demo

Simon Phillips demonstreert Tama Star Maple drums
Op 14 juni 2018 zette Tama deze prachtig klinkende video met Simon Phillips online. Check die bassdrumsound met je hoofdtelefoon!

JR Robinson, een van de meest gevraagde sessiedrummers, praat honderduit over zijn spullen in deze Thomann Gear Talk
Leuke Thomann video met John JR Robinson die de interviewvragen met zijn unieke drumspel - hey, Michael Jackson Thriller - beantwoordt.

Live stream concert Arp Frique met oa Niels Nieuborg, Gianna Tam en Emmanuel Afriyie, vanuit de Red Bull Studios Amsterdam, 18 april 2018.
The Sessions: John Mahon (Elton John)
In de prachtige interviewserie The Sessions interviewt Dom Famularo tal van muzikanten over muziek maken, leren spelen, carrière, etc etc.

Drie kwartier Binkbeats Live Session voor Red Bull Music
Live sessie van deze percussionist/multimuzikant Frank Wienk aka Binkbeats, gepubliceerd 16 januari 2018 op Red Bull Music & Culture.

Kids drumkitje van 80 euro met 2000 euro aan mics - hoe klinkt dat?
Challenge voor Frank van de Thomann Dutch Hotline. Hij gaat de uitdaging aan een topsound uit een 80 euro kids kitje te halen.

Geweldig gemonteerd interview met Stewart Copeland in zijn eigen Sacred Grove Studios
Reverb.com bezocht Stewart Copeland en maakte deze schitterende mini-documentaire: 'Where The Gods Live'. een Reverb Feature

Colaiuta's I'm Tweeked in een waanzinnig muzikale versie van Benny Greb
Een Meinl Cymbals video - Benny Greb - I'm Tweeked

Waanzinnige drumtrack van Ohrbooten's Markus Onkel Lingner
Markus "Onkel" Lingner speelt "Mit dem Kopf durch die Wand" van zijn band Ohrbooten, de Berlijnse band die sinds 2003 aan de weg timmert met hun zogenaamde Gyp-Hop, ofwel een mengs

Benny Greb Drum Solo tijdens het Meinl Drum Festival 2017
Hij is een van de allerbeste solisten op drumset. Smaakvol, groovy, origineel. Deze solo speelde hij op het Meinl Drum Festival, 1 juli 2017.

Demo door de Cajon Allstars van de Pepote Thomann cajon
De "Cajon Allstars" Martin Röttger, Jürgen Schuld en Reinhold Bauer spelen een kort nummer op de nieuwe in Spanje geproduceerde limited edition "Pepote Cajon Thomann Edicion Limi

Brendan Buckley (Shakira, Miley Cyrus e.v.a.) drumrig tour!
Een van de meestgevraagde touring drummers in de VS, Brendan Buckley (Shakira, Miley Cyrus e.v.a.), geeft aan Thomann een drumrig tour voorafgaande aan zijn gig met Tegan and Sara.

Drumtrio Frank Zummo (Sum 41), Adrian Young (No Doubt, Dreamcar) en Josh Dun (Twenty One Pilots).
Op 28 juli 2017 zijn de Alternative Music Press Awards uitgedeeld door het Amerikaanse blad Alternative Press. Frank Zummo van Sum 41 kreeg de Best Drummer Award. Hij speelde tijde