Kies je favorieten! Slagwerkkrant Pollformulier 2017

Breng je stem uit voor de Slagwerkkrant Poll Awards

Muzieknieuws 30-06-2017 10:07

Kies de beste slagwerkers en producten van het afgelopen seizeon in de Slagwerkkrant Poll 2017: drummers, percussionisten, slagwerkgroepen, bands, drums, bekkens, percussie en meer!
Al sinds 1984 reikt Slagwerkkrant namens onze lezers en site-bezoekers de Slagwerkkrant Poll Awards uit. Lezers van Slagwerkkrant en bezoekers van Slagwerkkrant.nl laten ons weten wat hun favorieten waren van het afgelopen jaar.
Doe mee: vul het pollformulier in en laat ons je favorieten weten in de verschillende secties. Dat kan tot en met 24 juli 2017! De uitslag publiceren we half augustus in Slagwekkrant 201, de uitreiking van de awards vindt plaats op 10 september, tijdens het Drumworld Festival in Ittervoort.


Klik hier en vul het pollformulier in
De poll kan ingevuld worden in de periode 15 juni tot en met 24 juli 2017.

Slagwerkkrant schrijft sinds 1984 jaarlijks een populariteitspoll uit. Doe mee aan de Slagwerkkrant Poll 2017 door het formulier op deze website in te vullen. Kies jouw favorieten van afgelopen seizoen: drummers, percussionisten, evenementen, producten en nog heel veel meer.

Voor elke belangrijke muziekstijl heeft de redactie van Slagwerkkrant een aantal slagwerkers en producten genomineerd die in het afgelopen seizoen van zich deden spreken. Je hoeft je natuurlijk niet aan deze keuze te houden; de nominaties zijn uitsluitend bedoeld om je geheugen wat op te frissen. Let wel, het gaat erom wie volgens jou in de periode zomer 2016 tot zomer 2017 de beste, mooiste of indrukwekkendste prestaties leverden. 

Klik hier om de poll online in te vullen. Doe dat uiterlijk 23 juli. 

De uitslag wordt gepubliceerd in de volgende editie van Slagwerkkrant, het september-oktobernummer. De Slagwerkkrant Poll Awards worden uitgereikt op het Drumworld Festival in Ittervoort, 10 september.

zoeken
zoeken