Clinic Cesar Zuiderwijk - 21 april Slenkenhorst Harderwijk
Cesar verzorgt feestelijk drumevent voor Music Support
Muzieknieuws 19-04-2017 18:08
Heb je Cesar Zuiderwijk nog nooit een van zijn befaamde onedrummershows of clinics zien geven, dan is dit je kans. Music Support uit Ermelo organiseert komende vrijdag 21 april dit feestelijke drumevent in Harderwijk. Aanvang 20.00 uur.

 

Als je snel bent, kun je er nog bij zijn. Tickets kosten € 12.50 in de voorverkoop en € 15,- aan de kassa.

Bestellen kan online via de site van Music Support 

Cesar Zuiderwijk is natuurlijk een meester in het bespelen van de drums en van een zaal. Of je nu drummer bent, muzikant of gewoon een liefhebber; hij pakt je gegarandeerd in met zijn soepele grooves, zijn lekkere fills, zijn meeslepende anekdotes en zijn onnavolgbare humor. 

 

Cesar verzorgt achter zijn drumset een programma voor jong en oud, en iedereen die geïnteresseerd is in het verhaal van een bevlogen muzikant. Voor beginnende tot gevorderde drummers en natuurlijk voor de liefhebbers. Wat komt er zoal aan bod? Tips & tricks, met een band spelen, soleren, onafhankelijkheid, de Moeller-methode. En wat kun je beter niét doen? Er staan een akoestisch en een elektronisch drumstel, en misschien wil er wel iemand meespelen…

Music Support uit Ermelo verzorgt faciliteiten op het gebied van audio, licht & visuals. Totaaloplossingen voor beurzen, product-presentaties, symposia, vergaderingen, kick-off bijeenkomsten & congressen. Daarnaast leveren zij materialen & technici t.b.v. musicals, bands, muzikale gezelschappen en theaters.

Clinic Cesar Zuiderwijk
vrijdag 21 april, 20.uur
Partycentrum Slenkenhorst
Strokelweg 2A, Harderwijk
deur open: 19.30 uur