Clinic Lucas van Merwijk bij Bax in Goes
Zildjian ZCAT Tour
Muzieknieuws 01-12-2016 21:01
December is Zildjian-maand bij Bax Music. De gehele maand is de Zildjian ZCAT Tour op bezoek bij Bax Music in Goes. Kom kijken en luister naar een mooie selectie van meer dan 100 Zildjian cymbals! Ter ere van de ZCAT Tour geeft Lucas van Merwijk op zondag 18 december om 14.00 uur een spectaculaire, gratis bij te wonen drumdemo!

 


ZCAT

De Zildjian ZCAT-tour is de gelegenheid bij uitstek om het uitgebreide cymbal-assortiment van Zildjian uitgebreid uit te proberen - een unieke kans om beter kennis te maken met de verschillende modellen, uitvoeringen en mogelijkheden. Wanneer je op zoek bent naar nieuwe cymbals en de uitgebreide collectie van Zildjian eens met eigen ogen en oren wil zien en horen, is dit dé gelegenheid!

Demo Lucas van Merwijk - zondag 18 december

Lucas van Merwijk behoeft nauwelijks introductie - een demo van deze absolute topdrummer is een belevenis op zich. Op 18 december vereert hij Bax Music Goes met een bezoek in het kader van de Zildjian ZCAT-tour. Lucas staat al meer dan 30 jaar aan de voorgrond van de Europese latin, jazz en percussiescene. Hij werd door de lezers van De Slagwerkkrant tussen 1993 en 2015 vele malen gekozen tot beste jazzdrummer en beste world/fusion drummer. Lucas heeft in zeer veel Nederlandse groepen gespeeld en is sinds 1985 de drummer van Nueva Manteca, een van de meest toonaangevende Latin Jazz groepen van Europa. Lucas leidt momenteel de internationaal vermaarde Cubop City Big Band, Van Merwijks Music Machine en de internationale wereldpercussie groep Drums United en is momenteel flink aan het touren met zijn theaterproject Soul of Spanish Harlem.

Mis deze unieke en inspirerende demo niet en schrijf je nu in! Klik hier

Datum: zondag 18 december
Tijd: 14:00
Plaats: Bax Music Goes