Push Your Drumming clinics met Michael Schack
Zes Roland TD-50 clinics in Nederland en Belgie 23-11 t/m 11-12
Muzieknieuws 21-11-2016 13:14
Roland zette met de TD-50 de digitale drumwereld weer op scherp. Het nieuwe vlaggenschip van de V-drum range biedt een aantal mogelijkheden die geen enkele elektronische kit tot nu toe had, met onder andere twee compleet nieuw ontworpen ├ęcht digitale pads. Lees binnenkort de test in Slagwerkkrant!
Als vanouds heeft het Japanse merk Michael Schack ingeschakeld om de ongekende mogelijkheden van de set te demonstreren.

Na enkele succesvolle première shows in Polen, Zwitserland, UK, Taiwan, onlangs nog het HerfstFest drumfestival in Nederland én de afgelopen Europese tournee met Netsky, heeft de TD-50 set zich inmiddels ruimschoots bewezen. De komende tijd kun je dat niet alleen online zien, maar ook in levende lijve ondergaan. Michael geeft de komende twee maanden een zestal clinics bij drumspeciaalzaken in Nederland en België. En zo'n clinic pak je natuurlijk niet alleen mee omdat je de TD-50 van dichtbij wilt horen. Wil je een snellere voet op jouw basdrumpedaal? Lossere én sterkere armen op die toms? Een betere sound op jouw drumstel? De laatste vette soundmogelijkheden van die nieuwe TD-50 ontdekken en daar inspiratie uit halen voor wat je uit je eigen drumstel kan toveren? Michael Schack laat het je zien. Reserveer snel een toegangskaart voor een van de volgende data:Op 9 september lanceerde Roland de nieuwe TD-50 met een wereldwijde uitzending vanuit de ICP-Studio's in Brussel met o.a. een bloedstollende performance van Michael Schack.
Bekijk de videostream die toen live werd uitgezonden hier, met Michael Schack vanaf 4.00!

 

Wil je een voorproefje van wat je tijdens de clinics kunt gaan zien? Bekijk dan de onderstaande demo-video die Michael maakte in samenwerking met de Engelse muziekwinkel Andertons: 


 

TD-50 module: 

Klik hier voor meer info