Doe mee aan de Slagwerkkrant Poll 2016
Pollformulier Slagwerkkrant Poll Awards 2016
Muzieknieuws 24-06-2016 07:02
Al sinds 1984! Jaarlijks reiken we de Slagwerkkrant Poll Awards uit. Lezers van Slagwerkkrant en bezoekers van Slagwerkkrant.nl laten ons weten wat hun favorieten waren van het afgelopen jaar: drummers, percussionisten (wereld en benelux), evenementen, lesboeken, drums, bekkens en andere producten
Doe mee: vul het pollformulier in en laat ons je favorieten weten in de verschillende secties. Dat kan tot en met 1 augustus 2016! De uitslag publiceren we half augustus, de uitreiking van de awards vindt plaats op 11 september, tijdens het Drumworld Festival in Ittervoort.


Klik hier en vul het pollformulier in
De poll kan ingevuld worden in de periode 15 juni tot en met 1 augustus 2016.
(in Slagwerkkrant stond abusievelijk 15 juli ipv 15 juni aangegeven) 

Slagwerkkrant schrijft sinds 1984 jaarlijks een populariteitspoll uit. Doe mee aan de Slagwerkkrant Poll 2016 door het formulier op deze website in te vullen. Kies jouw favorieten van afgelopen seizoen: drummers, percussionisten, evenementen, lesboeken, producten en nog heel veel meer.

Voor elke belangrijke muziekstijl heeft de redactie van Slagwerkkrant een aantal slagwerkers en producten genomineerd die in het afgelopen seizoen van zich deden spreken. Je hoeft je natuurlijk niet aan deze keuze te houden; de nominaties zijn uitsluitend bedoeld om je geheugen wat op te frissen. Let wel, het gaat erom wie volgens jou in de periode zomer 2015 tot zomer 2016 de beste, mooiste of indrukwekkendste prestaties leverden. 

Klik hier om de poll online in te vullen. Doe dat uiterlijk 1 augustus. 

De uitslag wordt gepubliceerd in de volgende editie van Slagwerkkrant, het september-oktobernummer. De Slagwerkkrant Poll Awards worden uitgereikt op het Drumworld Festival in Ittervoort, 11 september.