Michael Schack Push Your Drumming Tour

Laatste kans bij Drumzaak Apeldoorn - zondag 15 november

Muzieknieuws 13-11-2015 11:26

Michael Schack’s Push Your Drumming Tour voor Roland loopt inmiddels geruime tijd (vanaf april dit jaar), en mag zonder enige terughoudendheid een groot succes genoemd worden. De welbespraakte en daarnaast behoorlijk handige en voetige drummer (en tevens zeer gewaardeerd Slagwerkkrant-columnist) presenteert daarbij de gloedjenieuwe V-Drums TD-25 set, maar laat ook zien hoe je uit een simpele TD-1 de beste sounds en beats tovert. De (voorlopig) laatste aflevering van deze clinicserie is bij Drumzaak Apeldoorn, dus pak die kans en zorg dat je erbij bent.

 

Push Your Drumming is niet bedoeld als een productclinic, maar als een inspirerende middag met de drummer die beter dan ieder ander wezen op deze aarde de V-Drums van Roland beheerst. En dus als geen ander uit kan leggen wat jij ermee kunt doen. Christophe Cools van Roland legt uit:

‘De opzet van de clinic is het idee dat je niet de grootste of de duurste kit hoeft te hebben om goed te kunnen spelen met de V-Drums. Michael laat zien hoe je de TD-1 aansluit op een laptop met bijvoorbeeld Ableton. Hij toont partituren op het videoscherm, en speelt mee met mp3’s, die je aan het eind van de clinic meekrijgt op een usb-stick.’

Bekijk hier een video met een fragment van Schack’s clinic in het Belgische Omega Music

 

TD-25 kit
Tijdens deze gratis toegankelijke middag in Drumzaak Apeldoorn bespeelt Michael Schack (o.a. Netsky, Ozark Henry, Milk Inc., Kate Ryan) de nieuwste V-Drums kit van Roland: de TD-25. Daarnaast staat ook de TD-1 op het podium. Bij beide sets – zowel de meeste uitgebreide en doorontwikkelde V-Drums kit als de aller eenvoudigste – laat Schack zien hoe je het onderste uit de kan haalt en vooral hoe je er muziek mee maakt. Reken net als bij de vorige tour op een clinic van een uur of twee, en Schack zal je als altijd in verwondering, maar met bakken inspiratie naar huis sturen; en met 1GB aan oefenmateriaal op een usb-stick!

Usb-sticks
Iedere bezoeker krijgt na de clinic een PYD2 usb-stick mee, met daarop:
• oefeningen...
• custom kits voor de TD-11, TD-15 en TD-30 met oa. 5 'teasers' van Michael's TD-30 Artist Series kits...
• play-alongs...
• SPD-SX/TM-2 samples....
• En meer

 

Bekijk hieronder een promovid van de Roland TD-25 kit

 

Wat:                 Michael Schack Push Your Drumming
Wanneer:        zondagmiddag  15 november 14.00 uur (inloop 13.30 uur)
Waar:              De Drumzaak
                       Molenstraat-Centrum 445, 7311 XL Apeldoorn  

www.drumzaak.nl

 

zoeken
zoeken