Drumschool Sven Bakker 10 jaar

Feestelijk optredens - 21 november Manifesto Hoorn

Muzieknieuws 07-10-2015 15:52

Drumschool Sven Bakker bestaat dit jaar tien jaar. Op 21 november is er een feestelijke viering in Manifesto te Hoorn, met uitvoeringen van leerlingen en diverse speciale acts, waaronder David Hollestelle en DeeDee Dekkers, beiden bekend van Herman Brood's Wild Romance (als gitarist en als Bombita). De entree is gratis.

Al tijdens zijn studie aan het conservatorium is drummer Sven Bakker actief als educator; hij timmert als aardig aan de weg als drumdocent en geeft diverse workshops. Al snel na zijn afstuderen richt hij zijn eigen drumschool op in Hoorn, wat hij combineert met zijn drumwerk bij onder meer Saskia Laroo, David Hollestelle en Willie Chambers. Inmiddels heeft Bakker meerdere leslocaties in Noord-Holland (o.a. in Amsterdam en Hoorn en omgeving). Daarin geeft hij drum- en cajónles voor iedereen, van jong tot oud en in alle stijlen, en daarnaast verzorgt hij workshops op scholen en bedrijven.

Op 21 november viert Sven Bakker zijn tienjarig jubileum met een knallend optreden in Manifesto, Hoorn. De avond is gevuld met bijzondere uitvoeringen door leerlingen en speciale optredens met onder meer gitarist David Hollestelle en zangeres DeeDee Dekkers (Herman Brood’s Wild Romance).

Wil jij actief deelnemen aan deze show, en ben je ouder dan 8, geef je dan op via info@svenbakker.net. Slagwerkervaring niet vereist. Er is beperkt plaats, dus vol is vol. Entree is gratis.

Ga naar de website van Drumschool Sven Bakker voor meer informatie

zoeken
zoeken