Drummerstok

Online druminterviews door Mike Visser

Muzieknieuws 27-03-2015 17:43

Achterhoekse drummer Mike Visser (Donnerwetter, Living Room Heroes) is op zijn website begonnen met een tweewekelijkse interviewrubriek: Drummerstok. Wat begon als een idee van Mike om louter Achterhoekse drummers te interviewen is uitgegroeid tot een rubriek waarin ook bekende Nederlandse drummers aan het woord komen.

 

De eerste aflevering van Drummerstok staat sinds vrijdag 20 maart online. Het gaat om een interview met drummer Bauke Bakker; ‘een steengoeie drummer (en zanger) die landelijk bekend is, maar wel uit de Achterhoek komt. En een toffe peer ook nog’, aldus Mike Visser.


                                      Bauke Bakker

Voor volgende afleveringen kunnen de lezers rekenen op interviews met zeer diverse drummers en percussionisten, maar ook klassiek geschoolde slagwerkers. Topnamen als Pierre van der Linden en Han Bennink hebben al hun medewerking toegezegd, zo verzekert Mike ons.

In de sectie DruMInute vind je video's van steeds 60 seconden, opgenomen door enkele van de geïnterviewde drummers.

Over Mike Visser schreven we vorig jaar een kort artikel (Slagwerkkrant 179), toen nog als drummer van de Achterhoekse bluesband Backcorner Boogie Band. Als je onder DOWNLOAD klikt op het pdf-icoon kun je het bekijken.

Eerdere interviews van Mike met Achterhoekse drummers zijn tevens te lezen in het online popmagazine behindthecorner.nl.

www.mikevisserdrums.nl!
www.facebook.com/mikevisserdrums.nl
twitter: @Drummerstok

 

 

zoeken
zoeken