Masterclass stemmen door Jeff Davenport

Zaterdag 30 augustus 14.00 uur bij Drumland in Lijnden

Muzieknieuws 15-08-2014 13:09

Drum Tuning Workshops is een concept dat Jeff Davenport ontwikkelde toen hij les aan de BTEC Performing Music studenten op Castle College in Nottingham, Engeland. Hij was drum tech voor drummers als Nigel Olson, Mike Bordin, en Nicko McBrain en was als drummer sideman voor tal van artiesten. Hij geeft zaterdag 30 augustus een masterclass stemmen bij Terpstra Drumland in Lijnden, vlakbij Amsterdam. Schrijf je nu in!


Zaterdag 30 augustus zal de Britse (Remo) vellenspecialist Jeff Davenport de hele dag in de  winkel van Terpstra Drumalnd rondlopen. Vanaf 9:30u bemant hij de Helpdesk en zal hij iedereen helpen met een of meerdere probleemtrommels. Dus voel je vrij om deze dag bij Drumland binnen te komen lopen, als je wilt mét probleemtrommel(s)! Dan gaat Jeff Davenport, eventueel in samenwerking met een van de medewerkers van Drumland aan de slag met de oplossing!

Masterclass stemmen
Jeff Davenport zal om twee uur een masterclass stemmen geven. Deze goedgebekte Brit zal op entertainende wijze alle 'ins en outs' geven over het stemmen van je drums. Ook zal hij het dialoog aangaan met alle aanwezigen. Brainstormen oversound, stemmen, ketels en alles wat hiermee te maken heeft.

Voor Drumland  is het fijn om te weten hoeveel mensen er komen. Geef je dus snel op via het contactformulier op hun site. Klik hier. Doe dit o.v.v. "Masterclass stemmen" en de hoeveelheid plekken die je wilt reserveren. Entree is gratis!

Voor meer informatie klik hier.  

Het Facebook event liken en delen? Klik hier.  

zoeken
zoeken