Win kaarten! Beleef The Beards op 13, 14 of 15 februari
Drummer John Beardman JR terug in Nederland
Muzieknieuws 01-02-2014 06:02
Wat hebben Mike Portnoy, Questlove, Dirk Verbeuren en Benny Greb gemeen?
Precies: ze hebben allemaal een BAARD.
Of dat helpt bij het drummen is iets waar we binnenkort meer over te weten hopen te komen, als wij in Slagwerkkrant aandacht besteden aan de bebaarde drummer van The Beards: John Beardman Jr. Als aanloop hierop kunnen wij alvast voor ieder van de drie Nederlandse concerten van The Beards twee kaarten en een gesigneerde cd weggeven.

 

Na een stijf uitverkocht en fantastisch optreden in Paradiso afgelopen mei, komen de mannen van comedyband The Beards in 2014 terug om ook de rest van baardminnend én gladgeschoren Nederland voor zich te winnen. The Beards, afkomstig uit Australië, laat zich het beste omschrijven als de ultieme mix van comedy en vuige rock ’n’ roll met een vleugje ouderwets goede glam.

THE BEARDS - “Euro-Bout To Grow A Beard Tour”

Donderdag 13 februari 2014
Rotown – Rotterdam

Vrijdag 14 februari 2014
013 – Tilburg

Zaterdag 15 februari 2014
Melkweg (locatie: Sugarfactory) – Amsterdam

De bebaarde rockers zijn in hun eigen land in slechts enkele jaren zo populair geworden dat ze alle zalen uitverkopen en door niemand minder dan Kiss als support act zijn gevraagd. Ook hun album ‘Having a Beard is the New Not Having a Beard’ (2012) is met veel enthousiasme ontvangen en werd direct genomineerd voor de ARIA Comedy Album of the Year. Daaropvolgend is de single ‘You Should Consider Having Sex With A Bearded Man’ beloond met een nominatie voor de APRA Song of the Year (2012).

Wat men nog wel eens over het (bebaarde) hoofd wil zien, is dat The Beards niet alleen met hun visuele gimmick veel bekijks trekken, maar ze muzikaal ook nog eens heel erg goed zijn. Hun drummer John Beardman JR is een begenadigd drummer die vette grooves slaat en ook nog wel eens de gitaar, zang en zelfs blaasinstrumenten voor zijn rekening wilt nemen (met wisselend succes).

Al met al is een concert van the Beards iets wat je een keer gezien moet hebben. Om gratis kaarten en een gesigneerde CD te winnen hoef je maar 2 dingen te doen:

Stuur voor 11 februari een mail naar info@slagwerkkrant.nl

Zet in het onderwerp: Baarden!

Zet in het bericht je naam, emailadres en mobiel nummer.

Op 12 februari informeren we de winnaars.

Raak geen scheermes meer aan tot de datum van het concert, zodat je in stijl de concertzaal kan betreden!