Win kaarten voor Koffie in Bimhuis
Nieuwe serie BimPop in Bimhuis Amsterdam, donderdag 6 februari
Muzieknieuws 04-01-2014 07:02
Koffie wordt uitgebreid besproken in Slagwerkkrant 175, januari-februari 2014. We schrijven:'Enthousiaste gasten, dat zijn het. Abe van der Woude alias Otto van der Wotto (26), en Steven Brezet (22), slagwerkers van de afrofunkjazzband Koffie.' Binnenkort staat de band geprogrammeerd als aflsuiter van de nieuwe festivalavondserie van het Bimhuis, BimPop. We geven voor deze festivalavond met Koffie 2x2 kaarten weg. Stuur een mail aan info@slagwerkkrant.nl en maak kans op de tickets (zie hieronder)!

'BimPop is een nieuwe concertserie voor eigenwijze, avontuurlijke popmuziek in de breedste zin van het woord, door muzikanten met lef en niveau, in een omgeving waarin ieder detail van de muziek tot zijn recht komt.' Zo omschrijft het Bimhuis hun nieuwe veelbelovende festivalavond.

KOFFIE
In de eerste editie is Koffie geprogrammeerd. Hun instrumentale muziek is een onweerstaanbare mix van afrobeat, jazz en seventies funk. Koffie sluit de eerste editie van BimPop af met een feestelijke set in het Bimhuis Café. Dansen dus!
Koffie is: Itai Weissman sax, Valentijn Bannier gitaar, Daniel Schotsborg bas, Alex van Popta toetsen, Steven Brezet percussie, Abe van der Woude drums 
Lees meer over Koffie elders op deze site. Klik hier

Twee tickets winnen? 
Stuur voor 3 februari een mail naar info@slagwerkkrant.nl
Zet in het onderwerp: Koffie!
Zet in het bericht je naam, emailadres en mobiel nummer.
Op 3 februari informeren we de winnaars.

Koffie bij De Wereld Draait Door


Verder op deze BimPop-avond

SIR IAN
Sir Ian is de Rotterdamse singer-songwriter Bart Hoevenaars. Hij maakt subtiel gearrangeerde popmuziek waarin zang en gitaar centraal staan. Hoevenaars speelde in bands als MONO, The Yes Please en Fuck the Writer en componeerde muziek voor theaterproducties van Frascati en Het Amsterdamse Bos. Met zijn soloproject Sir Ian kiest hij voor een meer introspectieve en persoonlijke benadering. Zijn tweede solo-album ’Sir Ian II’ verschijnt in januari 2014. ‘Muziek van internationale allure die zich moeiteloos kan meten met de beste acts in het veld van de melancholische alternatieve rock.’ (Up magazine)
Bart Hoevenaars zang/gitaar, Frank Jonas gitaar, Mink Steekelenburg toetsen, Jos Hoevenaars bas 

MOULETTES
Moulettes is afkomstig uit de hoek van Mumford & Sons en een van de voorlopers van de ‘new British acoustic scene’. De band uit Brighton maakt orkestrale folk met invloeden uit progressieve rock, indie, klassiek en jazz. Na op vele Britse podia en festivals als Glastonbury te hebben gespeeld komt Moulettes nu voor het eerst naar Nederland. Energiek en met veel plezier brengt de groep hun inventieve, elegant gecomponeerde songs waarbij meerstemmigheid en instrumentale arrangementen centraal staan. 
Hannah Miller zang/cello/gitaar, Ollie Austin drums/gitaar/glockenspiel/zang, Anisa Arslanagic viool/glockenspiel/zang, Ruth Skipper fagot/autoharp/zang, Jim Mortimore bas/banjo/gitaar/zang 

donderdag 6 februari 20:30 € 15
Tickets bestel je online hier.

Koffie-slagwerkers groovin' in de kelder