Dazzling Dizzy Drummers Days met Virgil Donati

Adams Drumworld presenteert clinic Virgil Donati en meer

Muzieknieuws 26-10-2012 12:23

Adams Drumworld organiseert in het weekend van 17 en 18 november de Drumworld Dazzling Dizzy Drummer Days. Tijdens dit gratis evenement worden productdemonstraties gegeven en zijn clinics te zien van onder andere Stef Broks, Mick Gravee en Dwight Muskita. Virgil Donati sluit het weekend af met een clinic op de zondagmiddag.

Op zondag 18 november sluit Virgil Donati de Drumworld Dazzling Dizzy Drummer Days om 16.00 uur af met een clinic. De Australische drummer werkt al sinds zijn 16e als professionial in de muziekindustrie en behaalde in de jaren negentig commerciële successen met The Southern Sons. Verder heeft hij gespeeld met artiesten als Steve Vai, Scott Henderson, Tribal Tech, Dave Stewart, Mick Jagger en Joss Stone. Virgil Donati staat bekend om zijn duizelingwekkende bassdrum- en stokkentechniek. 

 

Stef Broks
Ook Stef Broks zal zijn opwachting maken tijdens de Drumworld Dazzling Dizzy Drummer Days. De Textures-drummer zal zijn polyritimische kunsten vertonen in een clinic. Aan de andere kant van het spectrum zal Dwight Muskita Duende Cajons demonstreren. Zaterdag 17 november om 16.00 uur.

Mick Gravee
Mick Gravee verzorgt zondag 18 november om 15.00 uur het voorprogramma voordat Virgil Donati het podium betreedt, ook zal hij tijdens dit weekend de TD30KV elektrische drumkit van Roland demonstreren.  

Productpresentaties
Fabrikanten als Adams, Meinl, Zildjian, Sabian, Pearl, Duende, Sonor, Roland, LP, Gretsch, Istanbul, Vogue en Remo presenteren het hele weekend hun producten.

Klik hier voor meer informatie

zoeken
zoeken