Arbiter set Max Werner niet op Dutch Vintage Drum Meeting

Rectificatie

Muzieknieuws 14-06-2012 23:06

In Slagwerkkrant 170 (juli-aug 2012) staat aangekondigd dat de bijzondere Arbiter set van Kayak-drummer Max Werner te zien zou zijn op twee plaatsen: de Dutch Vintage Drum Meeting (23 juni) en museum RockArt (vanaf januari 2013). Het eerste is helaas niet het geval.

Er is wel even sprake van geweest dat RockArt op de DVDM een bijdrage zou leveren, maar uiteindelijk heeft de DVDM-organisatie toch besloten dat er op de beursvloer te weinig ruimte was voor een uitgebreide expositie van drumstellen. De Dutch Vintage Drum Meeting heeft vooral het karakter van een handelsbeurs waar gerommeld, getrommeld, verkocht en gekocht wordt.

Wil je de felgeel gekleurde fiberglas Arbiter set, waarmee Werner eind jaren zeventig het legendarische  Kayak-album Phantom Of The Night opnam, toch bezichtigen dan moet je dus nog even geduld hebben. Vanaf januari 2013 kun je ervoor terecht in Museum RockArt (direct na de expositie 50 jaar Rolling Stones ‘It’s Only Rock ’n Roll’, vanaf 7 juni tot 2 december, met daarin een originele set van Charlie Watts uit 1964).

Kijk voor meer informatie over de DVDM op www.dutchvintagedrummeeting.nl en voor de exposities van RockArt op https://rockart.nl.

zoeken
zoeken