Eerste Vic Firth Private Drum Teacher Seminar

Onder leiding van Dom Famularo

Educatie 03-03-2008 09:22

In samenwerking met AB Music organiseert het stokkenmerk Vic Firth het allereerste 'Vic Firth Private Drum Teacher Seminar' in de Benelux. Dit seminar wordt speciaal georganiseerd voor slagwerkdocenten, zowel privé als verbonden aan een school. De sessie wordt geleid door Dom Famularo, offcieel online docent op vicfirth.com waar hij tientallen lessen publiceerde.

Vic Firth Inc. organiseerde met groot succes al meer dan 20 Private Drum Teacher Seminaries in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland en Canada. Nu, voor de eerste maal is dit seminarie bij te wonen in Benelux.

Alhoewel de toegang, de koffie en de lunch gratis zijn, is inschrijving noodzakelijk voor het seminar. Geef daarbij ook aan of je privédocent bent of verbonden aan een school.

Inzendingen kunnen gestuurd worden naar stef@abmusic.be, de deadline is 10 maart 2008.

Private Drum Teacher Seminar
Zondag 16 maart 2008
Total Music
Calandstraat 111
3125 BA SCHIEDAM
Tijd: 10:30-15:30 uur

Dom Famularo
Dom Famularo, international befaamd leraar, drummer en clinician heeft special voor de privé drumleraar dit programma ontwikkeld. Het doel: praten en te discussiëren over een aantal sleutelelementen die bijdragen tot een succesvolle praktijk als drumleraar. Enkele van de onderwerpen zijn het uitbouwen van de drumpraktijk, het onderhouden van de oefeningen, het behoud van het aantal studenten en het uitbouwen van kennis in de muziekindustrie.
zoeken
zoeken