InCorps organiseert Masters of Percussion

Muzieknieuws 07-12-2004 11:35

InCorps organiseert op 20 november 2005 de Masters of Percussion in Antwerpen. In conservatorium De Singel zal er een Mega Percussion dag worden georganiseerd met workshops, clinics en de Europese Percussion individuals en ensembles.

Het complete team van Percussion Clinicians zal samen met niemand minder dan Bill Bachman en Nick Angelis (USA) deze dag gaan inkleuren met het geven van masterclasses, clinics en demonstraties. Bill en Nick zullen tevens het jureren van de Individuals en Ensembles op zich nemen. Hou je van Percussion en wil je een dag meespelen met deze Percussionmasters, schrijf je dan in voor één van de vele clinics of strijd mee in de Europese Individuals en Ensembles for Percussion!

Introductie Bill Bachman
Bill Bachman is de man als het om multi-toms gaat! Hij speelde ondermeer in de drumline van Cadets of Bergen County (DCI Percussion trofee ‘94) en in de winterdrumline van North Texas (PASIC Percussion trofee ‘96). Hij is driemaal tweede geworden bij zowel de DCI individuals als die van PASIC. De laatste jaren instrueerde hij de drumlines van Bluecoats, Blue Knights en Carolina Crown. Bill is de autheur van Row-Loff's Quad Logic, Rudimental Logic, and Bass Logic.

Introductie Nick Angelis
Nick Angelis is de ster snarespeler in de theatershow Blast! Hij speelde ondermeer in de drumline van Boston Crusaders ’90 en ’91, Santa Clara Vanguard ’92 (Waar hij Wereldkampioen snare individuals werd). In ’93 won hij met Star of Indiana de DCI Percussion trofee en werd hij DCI Midwest Snare Individual Champion. Daarna speelde hij nog bij Blue Knights (Samen met InCorps Clinician Maurice Groen) en gaf hij les bij Boston Crusaders, Crossmen en Troopers. Op dit moment is hij Percussion Consultant bij Spirit of JSU en de Blue Knights.

Meer informatie over dit evenement volgt spoedig op onze website: www.incorps.org Voor eventuele vragen email: info@incorps.org
zoeken
zoeken