DrumDrieDaagse 2009 vrijdag 14 augustus van start

Met ’s avonds percussieworkshop en sessie

Muzieknieuws 06-08-2009 23:50

De achtste DrumDrieDaagse, een initiatief van Cesar Zuiderwijks Music Station en Slagwerkkrant, gaat vrijdagochtend 14 augustus van start in Musicon, Den Haag. De driedaagse is al een tijd uitverkocht, maar er is nog genoeg plaats om het avondprogramma bij te wonen, vrijdag 14 augustus Braziliaanse percussieworkshop door Alaor Soares en zaterdagavond 15 augustus een jamsessie o.l.v. Nico Christiansen en Cesar Zuiderwijk.

De 72 deelnemers van de DrumDrieDaagse krijgen drie dagen lang les van 17 leraren, die allemaal een ander onderdeel van het drumspel zullen overbrengen op de deelnemers: snaredrumtechniek, jazzdrummen, metal, dubbele bassdrum, met meerdere drummers samenspelen, Braziliaans drummen, spelen in een band etc etc.

Het docententeam is gerenommeerd: Martijn Vink, Oscar Kraal, Cesar Zuiderwijk, Alaor Soares, Stef Broks, Ernst van Ee, Mark Eeftens, Rob Kramer, Olaf Fase, Fred Cohen, Matthijs de Ridder, Dennis Boxem, Erk Willemsen, Rudi Sibma, Sarah Lavinia Feenstra, Gerben de Bruijn, en Koen Herfst.

Vrijdagavond 14 Augustus: Percussieworkshop
Vrijdagavond vanaf 20.30 is er een Braziliaanse Percussieworkshop o.l.v. Alaor Soares. Deze Braziliaanse slagwerker zal een workshop geven waaraan iedereen kan meedoen. Ook als je geen deelnemer van de DrumDrieDaagse bent, kun je aansluiten. De toegang is gratis.

Zaterdagavond 15 Augustus: Sessie Olv Cesar Zuiderwijk En Nico Christiansen
Op zaterdagavond is er vanaf 21.00 uur een sessie waaraan de bezoekers van de avond kunnen meedoen. Een band o.l.v. Cesar Zuiderwijk en Nico Christiansen speelt nummers die bij toerbeurt door de aanwezige drummers aan de zijde van Cesar Zuiderwijk kunnen worden meegespeeld. Toegang € 5,-

DrumDrieDaagse
vr-za-zo 14-15-16 augustus
Musicon/MusicStation, Soestdijksekade 345, Den Haag
zoeken
zoeken