Drumworld's Female Drum Day

14 februari in Ittervoort met Tessa Boomkamp en Katha Mia

Muzieknieuws 12-02-2009 21:59

Valentijnsdag 2009 is voor Adams Drumworld reden om aandacht te geven aan vrouwelijke drummers. En Drumworld zou haar naam niet eer aandoen als er niet tenminste één internationale naam op het affiche staat. Katha Mia, de Duitse drumster van Mono Inc. en Tessa Boomkamp geven acte de présence en zullen een workshops verzorgen. Ook kun je 's ochtends en 's middags workshops volgen bij Slagwerkwereld.com-endorser Juan van Emmerloot.

De workshops van Tessa en Mia zijn gratis en al drummend in de winkel kun je hun vragen stellen en met ze op de foto. Juan van Emmerloot geeft les in stemmen. Voor deze workshops kun je je aanmelden. De eerste workshop is van 10.00 tot 12.00 uur en de tweede is van 14.00 tot 16.00 uur. Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen per sessie.
» Klik hier voor meer informatie.

Tessa en Mia in het kort
Tessa Boomkamp studeerde Cum Laude af op het Conservatorium van Enschede. Ze kreeg onder andere les van Danny Sahupala en Ton Dijkman. Haar meest bekende referenties bij wie ze speelt en speelde zijn wel Marco Borsato, Ten Sharp (zang) en Girls Wanna Have Fun (drums).

Katha Mia (echte naam: Katharina Gehrkens) studeerde in 2007 af aan de Hamburg School of Musik in drums en piano. Ze kreeg les van grote Duitse namen als Benny Greb en Jost Nickel. In 2006 werd ze de drumster in de Gothic-Rockband Mono Inc. Katha heeft al endorsements van Agner, Pearl en Paiste op zak.
zoeken
zoeken