Pat Travers naar Hengelo

Enige Nederlandse show

Muzieknieuws 16-10-2008 00:06

De Canadese bluesrocker Pat Travers geeft op vrijdag 17 oktober de enige Nederlandse show tijdens zijn Europese tour, in poppodium Metropool in Hengelo. Het nieuwste album van de Pat Travers Band, ‘Stick To What You Know’, kwam vorig jaar uit. Net als ‘Go For What You Know’ is het een live-album, opgenomen tijdens zijn Europese tour in 2006. Nu is hij dus alweer terug en te zien in Hengelo. Het is de enige show in Nederland, dus mis het niet!

Gitarist en zanger Travers brak eind jaren ‘70 door met het live-album ‘Go For What You Know’. Opvolger ‘Crash And Burn’ deed het ook goed en bereikte de top 20 van de Amerikaanse albumlijst. Het daarvan afkomstige Snortin’ Whiskey (And Drinkin’ Cocaine) werd een grote hit en bezorgde Travers een goede naam in de hardrockscene. Hij werkte samen met grootheden als Gene Simmons (Kiss), Nicko McBrain (Iron Maiden) en vele anderen.

Momenteel bestaat de begeleidingsband van de veelzijdige gitarist uit drummer Eric Frates, bassist Frank McDaniel en gitarist Kirk McKim.

Meer info: www.metropool.nl

zoeken
zoeken