Most Precious Blood: "Het is net Spinal Tap"

Muzieknieuws 31-07-2004 19:22

Nauwelijks een maand nadat Most Precious Blood drummer Ryan had aangenomen, is ook deze gevlogen. Ryan was drummer nummer negen. De hardcoreband zit nu wederom zonder drummer. En dat terwijl een Europese tour op stapel staat, die wordt gevolgd door shows in Australië en Nieuw-Zeeland.

Drummers met interesse kunnen daarom een e-mail sturen naar Most Precious Blood.

Sinds het vertrek van Sean McCann in de herfst van 2003, is het een komen en gaan geweest van drummers. De bandleden van Most Precious Blood bezweren dat ze helemaal niet zo moeilijk in omgang zijn, maar gewoonweg ongelooflijke pech hebben: "It's like a real-life Spinal Tap". Spinal Tap had eveneens een enorm probleem met drummers.

De nepdocumentaire over de Britse heavy metal band Spinal Tap zette een standaard voor een genre op zich: de 'mockumentary'. "This is Spinal Tap" bevat klassieke scenes, zoals die waarin gitarist Nigel trots vertelt over zijn nieuwe versterker als oplossing om de hardste band van het land te blijven:

"You see, most blokes will be playing at ten. You’re on ten, all the way up, all the way up...Where can you go from there? Nowhere. What we do, is if we need that extra push over the cliff...Eleven. One louder."

zoeken
zoeken