Wie was de beste drummer afgelopen seizoen?

Muzieknieuws 24-07-2004 11:45

De jaarlijkse poll van de Slagwerkkrant is nog enkele dagen open. Geef je mening nu het nog kan en kies de beste slagwerkers en de beste nieuwe producten van het afgelopen seizoen.

De poll van de Slagwerkkrant is zo'n beetje het equivalent van de verkiezing door de lezers van Modern Drummer Magazine in de Verenigde Staten. Een nominatie wordt als bijzonder eervol beschouwd: uiteindelijk zijn het allemaal collega-slagwerkers die hun keuze maken.

De redactie van Slagwerkkrant heeft een aantal drummers, percussionisten en nieuwe produkten genomineerd die sinds de zomer van 2003 van zich deden spreken. Deze nominaties zijn uitsluitend bedoeld om je geheugen wat op te frissen. Natuurlijk mag je ook andere slagwerkers en merken opgeven. Let wel: het gaat dus om wie in het afgelopen seizoen de beste, mooiste of indrukwekkendste prestaties leverde. Daarnaast is er ruimte om je all time favorite te kiezen. Vorig seizoen wonnen Steve Gadd en Cesar Zuiderwijk in deze categorie.

Als je de poll invult, maak je bovendien kans op een bijzonder extraatje: iedere 25ste inzender krijgt een gratis jaarabonnement Slagwerkkrant, plus een Slagwerkkrant t-shirt. Als je al een abonnement hebt, wordt dat een jaar verlengd.

Tot 1 augustus kun je nog stemmen via het online stemformulier. In het volgende nummer van Slagwerkkrant volgen de uitslagen en worden de prijswinnaars bekendgemaakt.

zoeken
zoeken