Moke in voorprogramma Paul Weller

Europese tour + internationale release voor Nederlandse band

Muzieknieuws 18-07-2008 01:26

Moke gaat het voorprogramma verzorgen van de Europese tournee van de Britse zanger/gitarist Paul Weller. De Amsterdamse band treedt begin oktober samen met ‘the modfather’ op in onder meer Duitsland, België, Oostenrijk, Italië, Spanje en Nederland.

"Paul Weller heeft ons zelf gevraagd als zijn voorprogramma. Helemaal geweldig natuurlijk", aldus Moke-gitarist Phil Tilli. Moke gaat vooralsnog niet het voorprogramma verzorgen in Groot-Brittannië, want daar heeft Weller een aparte tour. Zanger/gitarist Felix Maginn heeft overigens goede hoop dat dat alsnog gaat gebeuren. "Na Europa is Engeland aan de beurt. Misschien moet een paar concertjes daar toch wel lukken."

Het is de bedoeling dat Moke ook debuut-cd ‘Shorland’ gaat uitbrengen in de landen waar de band gaat optreden. Een tweede album staat gepland voor komend voorjaar. Sinds een paar weken ligt de ‘special festival edition’ van ‘Shorland’ in de winkels, met een bonus dual-disc cd/dvd met o.a. live-nummers van het Paradiso-concert dat ze vorig jaar december gaven.
zoeken
zoeken