Sun Caged stelt optreden ProgPower uit

Muzieknieuws 21-07-2004 17:53

Sun Caged ziet zich genoodzaakt om de show op de PreParty van het Amerikaanse ProgPower festival op 16 september af te zeggen.

De band is nog steeds op zoek naar een passende vervanger voor de vertrokken toetsenist Joost van den Broek en zanger André Vuurboom:
"The main reason is that the band is still having auditions to find the right [singer and keyboardist] for the band and time is running short for the gig."

Sun Caged belooft dat de afzegging voor ProgPower dit jaar slechts uitstel is en belooft op de editie van volgend jaar met een stabiele bezetting extra hard te vlammen.

Drummer Roel van Helden en de overige leden van Sun Caged moesten eerder al om dezelfde reden verstek laten gaan op het Dwergpop festival in Driebergen en het Weistock festival in Lottum.

Het laatste album van Sun Caged, simpelweg "Sun Caged" getiteld, verscheen in oktober 2003. De schijf werd gemixt door Arjen Anthony Lucassen, de man achter Ayreon en Star One. De drumtracks hiervoor werden ingespeeld door Dennis Leeflang, de begin 2004 uit de band stapte.

zoeken
zoeken