Meer bands bekend gemaakt voor Waterpop 2008

Room Eleven, Hot Water en Hit Me TV toegevoegd

Muzieknieuws 04-06-2008 12:43

Op 9 augustus 2008 vindt in het Hofpark in Wateringen Waterpop plaats. Verschillende bands zijn al vastgelegd, en het festival heeft Room Eleven ook weten te strikken. Behalve RE, staan ook Hit Me TV (NL), Hot Water (SA) en Hyacinth House uit Zweden op het gratis festival. Eerder maakte Waterpop bekend dat Shane Shu, The Madd en The Bloody Honkies ook op het podium zullen staan.

Waterpop is een jaarlijks gratis festival dat wordt gehouden in het Hofpark in Wateringen. De eerste editie van het festival werd gehouden op 1 juli 1978. Het festival heeft natuurlijk ook een wedstrijd waarin bandjes strijden om op het festival te kunnen spelen. De finale van deze wedstrijd vind plaats op 14 juni in WPC Nederland 3 te Wateringen. De avond wordt gepresenteerd door Quintus (Soko Sokoooo) Ristie.

De finalisten zijn:
  • La Balancoire: een gypsy jazz string quartet die vrolijke swingmuziek weet te creëren
  • Jip: Nederpophop: poprock waar overeen Nederlandse teksten worden uitgeademd c.q. gerapt
  • Karma's Kitchen: aanstekelijke, pakkende en melodische popsongs met een funky en jazzy ondertoon
  • Cinq Croniq: een synchronisatie van electro, rock, metal, disco en dance

Vanaf 21.00 uur in Nederland 3, aan de Lange Spruit 84 in Wateringen.

Waterpop is een gratis festival en heeft niet alleen live muziek, maar ook straattheater, een festivalmarkt en volop kinderactiviteiten. Waterpop vindt plaats in het Hofpark gelegen in het centrum van Wateringen (gemeente Westland). Kijk op www.waterpop.nl voor meer informatie.

zoeken
zoeken