Geef Bram van den Berg een slinger!

Krezip-game sinds 1 oktober online

Muzieknieuws 01-10-2007 22:00

Dit jaar bestaat Krezip, de band waar Bram van den Berg drummer in is, tien jaar en dat wordt goed gevierd. Hun nieuwe album ‘Plug It In’ is dit jaar uitgekomen, op 29 december speelt de band in de Heineken Music Hall en, om nog een zetje extra te geven: Krezip heeft vanaf maandag 1 oktober een eigen game online.

De game is speciaal met en voor Krezip ontwikkeld door het bedrijf Achtung. Het spel, de Krezip Music Box, kun je op internet spelen en is voor Krezip een vernieuwende manier om zich te presenteren.

De essentie van het spel is om Krezip te laten zingen/spelen in het juiste ritme van het nummer Play This Game dat afkomstig is van het album ‘Plug It In’. Als het lukt om de band zo lang mogelijk ‘Play This Game’ in het goede ritme te laten spelen zijn er elke dag prijzen te winnen waaronder een MP3 van de nieuwste single All My Life, een korting op het album en concertkaarten voor hun concert in de Heineken Music Hall op 29 december 2007. Als hoofdprijs worden er 10 pakketten met daarin een PSP Slim & Lite + camera weggegeven.

De Krezip Music Box staat online en is te vinden op www.TMF.nl en www.krezip.nl/playthisgame. De kick off voor de game was maandag 1 oktober tijdens TMF reaction. En voor degenen die zich nu al zorgen gaan maken om hun gevoelige slagwerkpolsen: Play this game with Krezip en een RSI-pols is gegarandeerd, aldus platenmaatschappij Sony/BMG!
zoeken
zoeken