Academie voor Popcultuur houdt open dag

Muzieknieuws 15-06-2004 03:12

De Academie voor Popcultuur in Leeuwarden houdt vrijdag 25 juni een open dag. De Academie kent twee opleidingen: Muziek en Popvormgeving. Geïnteresseerden kunnen tijdens deze open dag nadere kennis maken en zich eventueel inschrijven als student.

Voor de opleiding Muziek is nog zeer beperkt plaats, bij de opleiding Popvormgeving zijn nog meerdere plaatsen beschikbaar.

De opleiding Popvormgeving is specifiek bedoeld voor jonge ontwerpers en vormgevers die midden in de popcultuur staan. Om een beeld te geven van wat studenten kunnen verwachten. In het eerste jaar is er les in grafische vormgeving, fotografie, videografie, tekenen, ruimtelijk, theorie, vrije opdrachten, gecombineerde opdrachten met muzikanten en vakken als literatuur, dans/drama, beroepsvoorbereiding en geschiedenis van de popcultuur.

Docenten zijn o.a. Thuur Caris, Roger Muskee, Edmond Spierts en Niek Schutter. Dit zijn allen tevens uitvoerende kunstenaars en artiesten (veejay, comics, design, media). In het tweede jaar komt daar onder andere media en internet bij.

Op de open dag zijn de docenten en studenten aanwezig om vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn er optredens en presentaties van clips en animaties.

De Open Dag en de last minute inschrijving vindt plaats op vrijdag 25 juni van 14.00 uur tot 18.00 uur in het gebouw van de Academie voor Popcultuur, Achter de Hoven 23 te Leeuwarden. Voor informatie kijk je op academievoorpopcultuur.nl of bel je 058-2921603.

zoeken
zoeken