Delain tovert kerk om tot rocktempel

Gothic rockers geven concert in Zwolse Broerenkerk

Muzieknieuws 01-09-2007 11:54

Onder de noemer “A special evening with Delain: “Acoustic & Electric”, geeft Delain op 2 november een exclusief concert in de Broerenkerk te Zwolle. Binnen de sfeervolle en intieme setting van deze kerk brengen Sander Zoer en de rest van de band zowel oud als nieuw materiaal ten gehore - deels elektrisch, deels akoestisch. Voor dit optreden heeft Delain tevens een aantal ‘special guests’ uitgenodigd.

Tickets voor het optreden zijn verkrijgbaar via www.niekvandersprong.nl, Plato en Ticketservice.

Delain
Naast een top 40-notering van de eerste single en airplay op MTV, TMF, RTL en 3fm, stond Delain in haar debuutjaar op onder andere Noorderslag, Fields of Rock en Lowlands.

Delain's debuutalbum 'Lucidity', kwam tot stand met medewerking van gerenommeerde gothic rock artiesten als Marko Hielata (Nightwish) en Sharon den Adel (Within Temptation) en werd door de pers goed ontvangen.

MTV’s New Sounds of Europe
Delain gaf onlangs ook een goede indruk tijdens de Amsterdamse Uitmarkt ten bate van MTV’s New Sounds of Europe. In de selectie voor deze internationale talentenjacht naar het ‘nieuwe geluid’ van Europa, bleef Delain niet onopgemerkt. De band maakt momenteel kans om via stemrondes de finale te bereiken. Die vindt plaats tijdens de European Music Awards te Munchen op 1 november 2007.
zoeken
zoeken