Krezip slachtoffer van eigen succes

Drummer Bram van den Berg en band niet welkom in Den Haag

Muzieknieuws 29-08-2007 22:08

Drummer Bram van den Berg en zijn band Krezip lijken slagoffer te worden van hun eigen succes. Omdat Den Haag verwacht dat er heel veel belangstellenden komen bij het optreden van Krezip op vrijdag 31 augustus tijdens Beatstad Heats the Hague op de Grote Markt, heeft de gemeente dit optreden afgelast.

In een persbericht laat Krezip weten de gemeentlijke beslissing "zeer te betreuren."

Volgens de gemeente Den Haag werd de beslissing genomen om calamiteiten te voorkomen en om de veiligheid van de bezoekers te kunnen garanderen.

De organisatie van Beatstad Heats the Hague gaat nu op zoek naar een vervangende band. Het evenement is bedoeld als opwarmertje voor het Beatstad Festival op het Malieveld, waar je op zaterdag 1 september kan rekenen op de acts P!nk, Di-rect, VanVelzen en Ilse DeLange.

Jubileum met debuutshow in HMH
Krezip staat eind dit jaar wel in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Daar viert de groep op 29 december haar 10-jarig bestaan met een speciaal optreden. Het is de eerste keer dat Krezip in de HMH staat.

Donderdag 23 augustus gaat een exclusieve voorverkoop voor dit concert van start: het fanbestand en de mensen die zich via de open disc van het album 'Plug It In' hebben aangemeld, krijgen als eerste de kans om tickets te kopen.
De officiële kaartverkoop start op zaterdag 25 augustus. Ticketszijn te verkrijgen via Ticketservice en de bekende verkoopadressen.
zoeken
zoeken