Amy Winehouse zegt ook MTV Awards af

Zangeres in malaise

Muzieknieuws 30-08-2007 11:08

Amy Winehouse treedt niet op tijdens de MTV Video Music Awards in Las Vegas. De Britse zangeres zou 9 september optreden op de populaire MTV-show. Haar platenlabel laat echter weten dat alle concerten in de VS zijn geannuleerd om Winehouse de kans te geven er weer bovenop te komen.

Het gaat niet goed met de 23-jarige Amy. Eerder cancelde ze al haar concerten in september om gezondheidsredenen. Ze belandde onlangs in het ziekenhuis, volgens haar woordvoerder wegens oververmoeidheid, maar volgens Britse media ging het om een overdosis drugs en drank.

Niet veel later waren Winehouse en haar echtgenoot Blake Fielder-Civil voorpaginanieuws toen ze met bebloede kleding en vol blauwe plekken door de straten van Londen zwalkten, nadat ze elkaar te lijf waren gegaan in een hotel.

De vader van Fielder-Civil onthulde woensdag dat het stel cocaïne, crack en mogelijk ook heroïne gebruikt. Hij riep fans van zijn schoondochter op haar muziek te boycotten tot ze hulp zoekt voor haar problemen. Vooralsnog onderneemt Winehouse weinig om uit de malaise te komen.

Ondertussen blijft haar cd 'Back To Black' goed verkopen. Op het album zijn Harry “Rockbarry” Benson, Sam Koppelman, Frank Ricotti en Homer Steinweiss op slagwerk te horen.
zoeken
zoeken