Nieuwe drum3daagse in augustus

Muzieknieuws 04-05-2004 17:53

Na succesvolle edities in 1997 en 1998, organiseren Slagwerkrant en Music Station op 13, 14 en 15 augustus 2004 de derde drum3daagse. Van vrijdagochtend tot zondagavond kunnen maximaal 60 deelnemers privéles krijgen en aan clinics deelnemen.

De drum3daagse vindt plaats in het pand van Musicon/Music Station in Den Haag. In de twaalf oefenruimtes vinden de lessen plaats in groepen van maximaal zes personen. De clinics worden in de grote café-zaal gehouden. Tijdens de drie dagen kun je zo’n acht clinics volgen, en zo’n tien lessen volgen in privégroepen.

De lessen worden onder anderen gegeven door leraren van Music Station:

  • Rob Kramer (techniek)
  • Olaf Fase (fusion, vreemde maatsoorten)
  • Ernst van Ee (dubbele bass)
  • en natuurlijk Cesar Zuiderwijk zelf (sticks & tricks)

De aanwezige gastdocenten zijn:

  • Lucas van Merwijk (latinjazz)
  • John Engels (jazz en brushes)
  • Michael Schack (Roland TD-20 elektronische drums)

Zij zullen allen clinics en lessen geven. De openingsclinic zal worden verzorgd door Jamie Westland (pop). Een gitarist en bassist zijn aanwezig om waar nodig bij te staan.

De deelnameprijs bedraagt € 175,-, inclusief dagelijks een lunch en drie consumpties. De organisatie is momenteel nog bezig met het vastleggen van een gerenommeerde buitenlandse drummer en/of drumdocent. Als dit doorgaat, wordt de deelnameprijs misschien iets hoger. Maar voor drie dagen les van zulke meesters kun je dit geen lesprijs meer noemen.

Meer informatie over de programmering en organisatiedetails vind je op de websites van Slagwerkkrant en Musicstation. In Slagwerkkrant wordt uiteraard ook verdere informatie gepubliceerd.
Download hier het inschrijfformulier als je je direct wilt inschrijven.

Schrijf je dus snel in! Er kunnen maximaal 60 drummers deelnemen.

zoeken
zoeken