Nieuwe aflevering Drumpraat met Marco Prij

Sietse Huisman spreekt en speelt met Cryptosis drummer Marco Prij

Muzieknieuws 21-07-2023 08:07

De nieuwe aflevering van Drumpraat (#2 in het vierde seizoen) staat online. Een mooie aflevering met metal- en rockdrummer Marco Prij. Sietse Huisman laat hem o.a. vertellen over zijn bands Distilator en Cryptosis, over de metalscene, zijn double bass-techniek en zijn visie daarop. En er wordt lekker gedrumd! Een metaldrummer met een bijzondere feel! Check it out.

 

Sietse Huisman met Marco Prij

Drumpraat, de online talkshow van Sietse Huisman, is alweer in z’n vierde seizoen. Het idee voor Drumpraat ‘als een Voetbal International-achtige praatshow over drummen’ stond al − er waren zelfs al twee afleveringen opgenomen (met Emmanuel Afriyie en Joey Marin de Boer) − toen in 2020 corona toesloeg en de lockdowns alles platlegden. Net als voor veel andere drummers vielen ook voor Sietse Huisman in een keer alle optredens, sessies, lessen en projecten weg. Hij besloot niet bij de pakken neer te zitten en de tegenslag op te vatten als een kans. De opnamen voor afleveringen 1 en 2 waren goed bevallen, er was voldoende online animo, en het belangrijkste: hij vond het superleuk om te doen!

Zo bouwde Sietse Huisman, bijgestaan door zijn vaste crew, het prille Drumpraat-initiatief uit tot een geoliede online drumshow met een trouw publiek en inspirerende topgasten uit de slagwerkwereld.

Check dit artikel op Slagwerkkrant.nl, voor alle afleveringen uit de eerste drie seizoenen, plus de eerste va seizoen 4, met Sebastiaan Cornelissen. 

Sietse Huisman met Sebastiaan Cornelissen

 

 

zoeken
zoeken