Release van de week: Sloper - Pulverise

Vandaag verschenen: 20 augustus 2021

Muzieknieuws 20-08-2021 11:06

Met Pulverise zet de nieuwe band Sloper zich meteen aan de top van de Benelux rockscene. Benelux? Ja, en eigenlijk zelfs Europa, want zanger-gitarist Peter Shoulder komt uit de UK, gitarist Fabio Cannini en drummer Mario Goossens uit België, en het enige Nederlandse bandlid is Cesar Zuiderwijk. Nog een drummer? Ja, twee drummers en twee gitaristen, dat is Sloper, en dat zorgt voor een uniek bandgeluid.

Elke vrijdag verschijnen er duizenden nieuwe albums. De redactie pikt er regelmatig een uit om voor te stellen, inclusief een Spotify-playlist en video.

In Slagwerkkrant 225, september-oktober vind je een uitgebreid interview met het drummersduo Mario Goossens en Cesar Zuiderwijk. 

Cesar: ‘In de songs wilde ik een bepaalde boodschap of gevoel kwijt. We gaan er absoluut niet vanuit dat ze ook maar iets van ons op de radio gedraaid zal worden.’

Mario: ‘Als de luisteraar er een bepaald gevoel bij krijgt, is het voor mij geslaagd. Bij Triggerfinger zijn we ook twee albums bezig geweest om de groepssound goed op de plaat te krijgen. Pas bij de derde plaat klopte het echt. Ik heb voor ons debuut in ieder geval gezorgd dat Cesar klinkt zoals ie is: dan klinkt hij op z’n best.’

Lees het hele interview in Slagwerkkrant. Nu in de winkel, of bestel het in onze webshop Muziekmagazines.nl

Geniet hier van de videoclips en luister natuurlijk naar het briljante album! 

 

 

zoeken
zoeken