Het Drum Grillbook van Ancel Klooster en Peter Deiman

Bestel 'm nu in onze webshop Muziekmagazines.nl

Muzieknieuws 27-10-2021 08:10

Ontwikkel je creativiteit achter de drumkit met deze nieuwe methode, het Drum Grillbook. Peter Erskine noemt het ‘een briljante methode’ en Dom Famularo schreef in het voorwoord van het boek dat hij het een ‘bijzonder uitdagende’ methode vindt. Groove+Fill=Grill zeggen auteurs Ancel Klooster en Peter Deiman.

Het Drum Grillbook is te bestellen in de webshop van Slagwerkkrant, Muziekmagazines.nl

Klik hier

Ancel en Peter zeggen: ‘Gebaseerd op een duidelijk systeem van ‘groupings’ (groepjes geordende noten) worden steeds aan de hand van thema’s (ritmische fragmenten) de mogelijkheden uitgebreid om als drummer zelf invulling en kleur te geven (colouring) aan het spelen van zogeheten grills.’

250 SPEELVOORBEELDEN OP VIDEO
In het boek vind je meer dan 250 voorbeelden die je met een QR-code op video kunt bekijken. Je kan het boek dus zowel vanaf noten doornemen, als op basis van luisteren en (na)spelen. 

VOORBEELDPAGINA'S
Klik hier om een pdf te downloaden met de volledige inhoudsopgave, toelichting, en een paar pagina's met speelvoorbeelden en qr-codes.

AUTEURS
Schrijvers van het nieuwe drumboek zijn Ancel Klooster (writer) en Peter Deiman (co-writer). Zij hebben drie jaar gewerkt aan het concept. Ancel en Peter zijn allebei zeer actief als professionele drummers die het optreden altijd gecombineerd hebben met het lesgeven aan drummers op muziek- en drumscholen. Zo is er een muzikale methode ontstaan die gebaseerd is op veel podiumervaring en waarvan de oefeningen goed te gebruiken zijn in de praktijk.

Het Drum Grillbook is nu leverbaar! Te bestellen in de webshop van Slagwerkkrant, Muziekmagazines.nl 

zoeken
zoeken