Eric Moore Deep Dive

Gratis Online Zoom-clinic op 8 december met Gewa's G9 kit

Muzieknieuws 02-12-2020 13:22

2020 is nog niet voorbij en dus doen we het inmiddels al maanden zonder live-shows en drumclinics. Gewa geeft je een kleine pleister op de wonden met een gratis drumclinic/webinar van drummer Eric Moore. Als je je aanmeldt dan kun je gratis vanachter je computer deze bijzondere webinar bijwonen. Daarin Eric Moore je alle ins- en outs laat zien van de Gewa G9 drumkit. Ongetwijfeld voorzien van spetterend drumspel. De Webinar vind plaats op 8 december tussen 20.00 en 21.00 onze tijd.

Mocht je Eric Moore nog niet kennen, dan is dat alleen al de moeite van het aanmelden waard. Moore heeft namelijk een metersdiepe pocket en chops waar je bang van wordt. Hij speelde zich voor het eerst in de kijker bij Suicidal Tendencies en Infectious Grooves en bij die bands pakte hij steevast breed uit. Tegenwoordig grossiert hij in Youtube video's vol heftige gospelchops en doet hij veel sessiewerk. Een fenomeen. 

Moore demonstreert in de Webinar de Gewa G9 elektronische drumkit. Een project waar in Duitsland jaren aan is gewerkt. En met resultaat, want de specs van deze high-end electronische set liegen er niet om. Behalve de looks van een akoestische set heeft de G9 een module met een 10" touchscreen, 400 ingebouwde sounds van topklasse en  een uitgebreide effectprocessor. Voor meer informatie kun je terecht op www.gewaelectronics.com

Wil je de webinar via Zoom bijwonen? Meld je dan aan via de onderstaande link. 

https://bit.ly/gewag9_ericmoore

Wil je alvast een voorproefje? Check dan de onderstaande video. 

zoeken
zoeken