Ludwig Classic Hardware in nieuw vintage jasje

Opfrisbeurt voor Ludwig's klassiekers

Merknieuws 25-10-2022 03:53

Vintage is hip, en ieder zichzelf respecterend merk heeft tegenwoordig een reeks flatbase stands in de catalogus. Ook bij Ludwig kun je al een paar jaar een set mooie vintage ogende stands uitkiezen, maar toch vonden ze daar dat het nog beter kon. En dus is de Classic hardware in een nieuw vintage jasje gestoken, met het oog op gebruiksgemak en clean design.

Flatbase stands zijn clean, simpel en lekker licht, maar af en toe is het heel lastig om al die pootjes naast elkaar op je kleedje te zetten. Ludwig loste het een paar jaar geleden al op met een rubber voetje dat je kunt omkeren. Zo kun je de ene standaard iets hoger zetten dan de andere. Die feature is bij de facelift dan ook gewoon gebleven. De meeste kogelgewrichten zijn vanaf nu traploos instelbaar, waardoor je dus ook bij je vintage-ogende hardware toch alles tot op de milimeter naar je zin kunt zetten.

Kiezen tussen een rechte en een hengelstandaard hoeft nu niet per sé meer, want de Ludwig Classic cymbal stand heeft een zogenaamde convertible boom waarbij je de hengel ook rechtop in de standaard kunt laten zakken. 

 

Meer info over de Ludwig Classic Hardware

zoeken
zoeken