Doe mee aan de Thomann #DIYKitChallenge22

Ontwerp een instrument en win een waardebon van € 500,-!

Merknieuws 19-04-2022 10:04

Tweede ronde, een nieuwe kans: Thomann organiseert ook dit jaar weer de DIY Kit Challenge. Tijdens de #DIYKitChallenge22 maken muzikanten en muziekliefhebbers kans op mooie prijzen met een instrument dat ze zelf hebben gemaakt van een Thomann DIY kit. De eerste plaats wint een Thomann waardebon ter waarde van € 500,- (tweede plaats € 350,- en derde plaats € 200,-).

Bouw en ontwerp je eigen gitaar, ukelele, bas, cajon of glockenspiel met een Thomann DIY-kit en maak kans om die cheque te winnen! 


Creativiteit kent geen grenzen: iedereen die mee wil doen, maakt een instrument van een DIY-kit van Thomann. Maak vervolgens een video en upload die naar Instagram, Facebook, TikTok of YouTube met de hashtag #DIYKitChallenge22. Link het Thomann-account op het platform dat je hebt gebruikt. Om deel te nemen aan de wedstrijd is het een vereiste dat video-inzendingen openbaar toegankelijk zijn en de titel de hashtag #DIYKitChallenge22 bevat. De maximale videolengte is 60 seconden.

Wedstrijdperiode: 18 april tot en met 19 juni 2022

Een jury bestaande uit YouTube-hosts van de Thomann-kanalen en andere Thomann-medewerkers zal de 3 beste creaties bekronen. Zij zullen de winnaars selecteren op basis van de volgende criteria:

Originaliteit, algehele visuele indruk, kwaliteit en netheid van de verwerking van het doe-het-zelf instrument en bijzonder vakmanschap (bijv. speciale optische ontwerpen, toepassingen, decoraties).
Bovendien moet het instrument zowel visueel overtuigend als bespeelbaar zijn.
Foto's en videomateriaal van het bouwproces zijn zeer welkom en worden graag door Thomann gedeeld.

De Thomann kits die zijn goedgekeurd voor de #DIYKitChallenge22 zijn te vinden op de Thomann site.


Check hier alle informatie over de challenge op de site van Thomann


 

zoeken
zoeken