Pro-Mark Anika Nilles signature stokken

Meer definitie en heel veel controle

Merknieuws 19-08-2021 04:46

Als je Anika Nilles ziet spelen dan is het duidelijk dat ze precies weet wat ze aan het doen is, en dat over elke klap is nagedacht. En dat is bij haar nieuwe signature stok niet anders. De stok is gebaseerd op de rebound 7a, maar is eigenlijk compleet opnieuw ontworpen

Want wat is er nu nog gelijk aan die originele 7a? Anika ging voor een iets dikkere diameter, een tapser toelopende taper, en ook nog eens een kleinere eikelvormige tip. Misschien kunnen we het dan ook maar beter een compleet nieuwe stok noemen.



Anika koos voor een Hickory stok met een lengte van precies 16" en een diameter van 13.8mm. De afwerking is gelijk aan de normale stokken van Pro-mark, maar dan wel met een opvallende oranje opdruk. Volgens Anika geeft de kleinere tip haar iets meer definitie en scherpte waardoor alle details in haar spel nog een fractie beter naar voren komen. Wil je meer weten over de Anika Nilles signature stok, kijk dan op de website van Pro-Mark, of bekijk hieronder Anika's nieuwste single 'Florida' waarin ze de stokken gebruikt.

zoeken
zoeken