Onze website Slagwerkkrant.nl is vernieuwd

Neem een kijkje bij nieuws, tests, videos, events, top 10 en de Slagwerkkrant Plus sectie

Merknieuws 22-04-2021 08:04

Met een frisse look en een geheel verbeterde ervaring op mobiel en tablet is onze website een genot om doorheen te scrollen. Bekijk de testsectie, waarin momenteel 286 producttests te downloaden zijn, of check bij welke events we betrokken zijn, en vergeet niet de artikelen door te kijken in de sectie Plus, aanvullend op wat in Slagwerkkrant gepubliceerd is.

Op 22 april 2021 is de vernieuwde website de lucht in gegaan. Zie hieronder een paar van de vernieuwingen benoemd. 

Homepage met nieuwe navigatie. Onder PLUS vind je voortaan de artikelen die horen bij de features, tests, interviews en workshops in het magazine. De TOP 10 laat zien welke artikelen op de site de laatste 30 dagen het meest bekeken zijn.  

In de sectie TESTS op Gitarist.nl vind je momenteel 286 tests van drums, bekkens, percussie, elektronische drums, hardware, vellen en accessoires die eerder in het magazine verschenen zijn. Downloadable als pdf, dus lekker bewaren maar in een apart mapje op je laptop! 

Als je ons magazine Slagwerkkrant wilt lezen kun je die als losse edities of als abonnement bestellen. We sturen op zonder verzendkosten. 
Je kan het magazine ook digitaal lezen via Magzine.nu of Readly. Klik in de navigatiebalk op BESTEL

www.slagwerkkrant.nl 

zoeken
zoeken