DrumDrieDaagse 2024 is UITVERKOCHT! Met Rick Latham, Tim van Delft, Lucas van Merwijk, Gianna Tam, Kick Woudstra, Sietse Huisman, Cesar Zuiderwijk en vele anderen

16-17-18 augustus 2024, Musicon, Den Haag

Events 16-05-2024 19:05

De 23ste editie van de DrumDrieDaagse gaat plaatsvinden van vrijdag 16 augustus tot en met zondag 18 augustus 2024, opnieuw georganiseerd door Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant. Vandaag kunnen we het programma bekend maken!

De 23ste editie van de DrumDrieDaagse vindt plaats van vrijdag 16 augustus tot en met zondag 18 augustus 2024. Drie dagen waarin je ongelooflijk veel opsteekt, een superleuke tijd hebt met je mededeelnemers en docenten, en weer een jaar vooruit kunt met de oefeningen en ideeën die in die drie dagen op je afkomen. 

Ga naar DrumDrieDaagse.nl om je meteen in te schrijven

De deelnameprijs voor de drie dagen, inclusief het bijwonen van 6 clinics en 15 lessen in privégroepjes van 6 personen, gegeven door een 16-tal docenten, 3 lunches en 3 consumpties per dag is € 295,-.

Met trots presenteren we het programma van deze 2024 editie.

Rick Latham
Het is de bijbel van het funkdrummen: Advanced Funk Studies van Rick Latham, een van de best verkocht lesboeken ooit. Drie dagen lang zal Rick komen lesgeven en natuurlijk een clinic verzorgen: Rick Latham’s Funky Forever Tour!

Tim van Delft
We proberen hem al jaren te strikken voor de DrumDrieDaagse, maar hij moest altijd spelen met zijn geweldige band De Staat. Dit jaar is hij welzeker beschikbaar, en is drie dagen lang aanwezig in Musicon!

Lucas van Merwijk & Gianna Tam
Vader en dochter! Drummer en percussionist. Als één duo latindrums en percussie kan demonstreren en uitleggen is het wel dit topduo van Lucas van Merwijk en Gianna Tam.

Ze hebben vaak samengespeeld in Drums United, maar hebben natuurlijk beiden tal van eigen projecten. Lucas met de Cubop City Big Band en Music Machine; Gianna met haar band La Banda, waarmee ze onlangs het album Latina Empire uitbracht.

Kick Woudstra
Hij speelt bij tal van formaties, zoals .Smandem, bij artieste als Typhoon en Ronnie Flex en momenteel bij Candy Dulfer en Quique. Groovier wordt het niet!

Sietse Huisman & Cesar Zuiderwijk
Samen deden ze afgelopen jaar al een aantal Drumpraat On Tour-avonden; daar ga je zeker ook iets van mee krijgen tijdens de DrumDrieDaagse. Natuurlijk gaan ze beiden ook drie dagen lang groepslessen verzorgen!

Het vaste docententeam
Natuurlijk is ook het vaste docententeam weer aanwezig, waarbij elke docent je met een ander onderwerp kennis laat maken.
Met Koen Herfst, Fred Cohen, Olaf Fase, Mark Eeftens, Rob Kramer, Dennis Boxem, Peter-Jan Eusman, Gerben de Bruijn, Erk Willemsen en Sarah Lavinia Feenstra & The Smart!

Ook kun je, als je wilt, zonder kosten deelnemen aan de avondactiviteiten; als je familie, vrienden en kennissen mee wilt nemen kunnen ze tegen die tijd een ticket bestellen. Het vrijdagavondprogramma maken we binnenkort bekend. Op zaterdagavond is er de sessie met The Smart, waar je zelf ook een nummer met de band kan spelen! 

DrumDrieDaagse 2024
16-17-18 augustus, Musicon, Den Haag

Ga naar DrumDrieDaagse.nl om je meteen in te schrijven!

DrumDrieDaagse is een project van Slagwerkkrant en Cesar Zuiderwijks Music Station, mede mogelijk gemaakt door Roland en Drumland.

Lees hier het verslag over de editie 2023.

 

zoeken
zoeken