Concert door Masalsa ft Soeshiel Sharma met special guest Horacio 'El Negro' Hernandez op DrumDrieDaagse vrijdagavond 18 augustus Musicon Den Haag

MASALSA, RESURRECCION!!!

Events 08-08-2023 12:08

'De vurigste en meest opzwepende salsaband van dit moment, met 'een knipoog naar de New York salsa uit de jaren ’70, gecombineerd met een moderne sound', aldus bandleider Soeshiel Sharma over zijn elfkoppige band Masalsa, met special guest Horacio 'El Negro' Hernandez. Overdag geeft Soeshiel percussieworkshops aan de deelnemers van de DrumDrieDaagse en ’s avonds is er in Musicon dit concert met zijn band Masalsa.

Horacio 'El Negro' Hernandez (foto) komt speciaal over uit Havana voor een clinic en drie dagen drumlessen. Hij zal als special guest een of twee nummers met Masalsa meespelen, vrijdagavond 18 augustus in Musicon! Die avond is voor iedereen toegankelijk. Bestel nu je ticket!   

De DrumDrieDaagse vindt plaats in Musicon, Den Haag, 18, 19 en 20 augustus. Drie dagen lang dompelen 72 deelnemers zich onder in drumclinics en drumlessen van 17 docenten, waaronder toppers als Horacio 'El Negro' Hernandez, Salle de Jonge, Joost Kroon, Koen Herfst, Joost Patocka en Cesar Zuiderwijk. We hebben nog een paar plekken bechikbaar. Klik hier voor meer informatie.

Op vrijdagavond is er een concert door de band van een van de docenten, Masalsa. Deze avond is voor iedereen ook toegankelijk, ook als je niet deelneemt aan de DrumDrieDaagse. 


Bestel nu je tickets!
MASALSA, RESURRECCION!!!
vrijdag 18 augustus, Musicon, zaal open 20.00u, concert vanaf 21.00u. 
Tickets € 12,50 (aan de zaal € 15,-)

Masalsa speelt een moderne versie van de New York salsa uit de jaren ’70. De band werkt al geruime tijd samen met Oscar Hernandez, meervoudig GRAMMY winnaar en bandleider van Spanish Harlem Orquestra.

De meeste composities zijn geschreven door Jerry Canizales in samenwerking met bandleider Soeshiel Sharma (foto).

De muziek van MASALSA kenmerkt zich door stevige ritmes, opzwepende koortjes en is beïnvloed door diverse stromingen waaronder jazz en pop. Kortom, klassieke en opzwepende salsa met een moderne sound!!

Line-up:
Soeshiel Sharma, Leader/Timbales/Percussion
Roland Alexander: Bongo/Percussion
Anil Sharma: Conga's
Jeroen Griep: Piano
Mario Criales: Bass
Bart Noorman: Trompet
Michael Simon: Trompet
Sharief Wagidhoessein: Sax
Yiannis Marinos: Trombone
Rudy Varela: Lead vocals
Jerry Canizales: Guest-vocals

Check deze video!

De band werkt al geruime tijd samen met Oscar Hernandez, meervoudig GRAMMY winnaar en bandleider van Spanish Harlem Orquestra. De meeste composities zijn geschreven door Jerry Canizales in samenwerking met Soeshiel Sharma. De muziek van MASALSA kenmerkt zich door o.a. stevige ritmes, opzwepende koortjes en is beïnvloed door diverse stromingen waaronder jazz en pop. Kortom, klassieke en opzwepende salsa met een moderne sound!!

Masalsa zal onder meer materiaal spelen van hun album Resurreccion:

 

zoeken
zoeken