Muzikantendag op zaterdag 7 mei 2022 in de Melkweg Amsterdam

Met Joris Feiertag, Candy Dulfer, Demospreekuur en veel meer

Events 04-05-2022 11:05

Kort na de deels gestreamde Muzikantendag op 27 november komt er op zaterdag 7 mei alweer een nieuwe editie, maar nu op volle stoom, mét een Musicmaker Magazine Zaal en inclusief de natuurlijk altijd superbelangrijke demospreekuren. Met onze magazines Musicmaker, Slagwerkkrant, Gitarist, De Bassist en Interface zijn we partner van Muzikantendag.

Geef je muziek een boost en kom naar Amsterdam op zaterdag 7 mei. Die dag kun je veel opsteken over zowel de artistieke als zakelijke kant van de muziekindustrie. Bij de flitscolleges en panels kom je alle ins en outs van de muziekindustrie tegen.

Muzikantendag 2022
Zaterdag 7 mei, 11:00-18:00 uur
Melkweg, Lijnbaansgracht 234a, 1017 PH Amsterdam
Kaarten kosten € 15,- (excl. € 2,25 servicekosten) en zijn te koop via ticketmaster.nl.

Met onze magazines Musicmaker, Slagwerkkrant, Gitarist, De Bassist en Interface zijn we partner van Muzikantendag.

 

Musicmaker Magazine Zaal
Joris Feiertag en vele anderen
In de Musicmaker Magazine Zaal presenteren we een aantal items en panels als een extensie van ons magazine; onderwerpen die in het blad aan bod komen behandelen we hier in een live setting!

* 13.00u: Tom Tukker (Massive Music) neemt het onderwerp 'Muziek in reclame' onder de loep. Moderator: Lars Kelpin

* 14.00u: Producer/drummer Joris Feiertag (foto boven - drummer in Kraak & Smaak en 'Feiertag' als producer) zal in zijn clinic van alles voorbij laten komen over hedendaags producing en beats maken (o.a. met zijn track Trepidation die gloreert in de FIFA 2022 game) en hoe je wat je in de studio produceert naar live kan vertalen: 'Van studio naar live'. Moderator Erk Willemsen


* 15.00u: Melanie Esther presenteert: Succes met je socials. Over online promotie en branding voor DIY artiesten. 

 

 

  

Demospreekuren
Pitch je muziek bij meer dan 75 muziekprofessionals: boekers, managers, labels, journalisten, publishers, pluggers, radiomakers, producers en programmeurs zitten bij het Demospreekuur klaar om jou te ontdekken en je feedback te geven. De eerste demosprekers zijn bevestigd: Massive Music, ADE, BMG, LAB Music, V2 Records, Friendly Fire, Excelsior Recordings, Warner Music Benelux, 3VOOR12, AT Bookings, MOTEL Artist Management, CTM, Sony Music Publishing, Cloud 9 Music, Greenhouse Talent, Universal Music, Phonic Artist Management en Popronde. Er is ruimte voor maar liefst 800 demobesprekingen, maar wees er op tijd bij!

Candy Dulfer
Misschien is zij wereldwijd wel de bekendste muzikante van haar generatie. Wie kan zeggen dat je met Prince op tour bent geweest en op zijn albums te horen bent? Ook haar eigen albums verkochten over de hele wereld. Rita Zapora gaat haar interviewen over haar carrière.

En verder
Verder is er een panel over radio met o.a. Menno Visser (VPRO muzieksamensteller) en Hugo Schaap (NPO 3FM), de man achter 3FM talent. Lars Kelpin leidt een panel over geld verdienen en deals, en bij Music Rights on Tour vertellen Buma, Sena en Norma o.l.v. Martijn Crama over rechten.

Check hier het volledige programma.

Muzikantendag 2022
Zaterdag 7 mei, 11:00-18:00 uur
Melkweg, Lijnbaansgracht 234a, 1017 PH Amsterdam
Kaarten kosten € 15,- (excl. € 2,25 servicekosten) en zijn te koop via ticketmaster.nl. Ben je lid van Buma, dan krijg je gratis toegang. Meld je dan wel even aan via bumastemra.nl.

Met onze magazines Musicmaker, Slagwerkkrant, Gitarist, De Bassist en Interface zijn we partner van Muzikantendag.

muzikantendag.nl 

zoeken
zoeken