Herfstfest in oktober met Benny Greb en Michael Schack in Den Haag én Antwerpen

Zaterdag 1 oktober in Kavka Zappa Antwerpen, zondag 2 oktober Paard Den Haag

Events 09-03-2022 07:59

Benny Greb en Michael Schack komen naar Drumfestival Herfstfest 2022. En Herfstfest gaat dit jaar ook in België plaatsvinden, en wel op zaterdag 1 oktober in Kavka Zappa Antwerpen. De dag erna verhuist het festival naar de pleisterplaats Paard in den Haag. De kaartverkoop is begonnen! Slagwerkkrant is partner van Herfstfest.

Benelux Drum Festival! Zo gaat Herfstfest dit jaar geafficheerd worden. Want het festival gaat dit jaar ook in België plaatsvinden, en wel in Antwerpen, in Kavka Zappa. 

De kaartverkoop is begonnen. Klik hier

En Herfstfest kondigt meteen de headliner van het 2022 festival bekendmaken: Benny Greb! 

Uit onze recensie van zijn clinic op het Slagwerkkrant Podium bij Drumland in 2019: 'De overvolle zaal in Lijnden smult van de verhalen en vooral van de grooves van deze werelddrummer, die onvoorstelbaar veel sound en feel uit zijn eenvoudige akoestische setje weet te toveren. Benny Greb focust op muzikaal effect en altijd met een doorgolvende groove. Bovendien heeft hij de nodige stand-upkwaliteiten, en ook bij zijn grappen is er niks mis met de timing. En als het even stokt, kun je er altijd een bassistengrap tegenaan gooien.' Lees het uitgebreide verslag hier

En smul vast van deze video. Ook is inmiddels bekendemaakt dat Michael Schack een clinic komt geven op beide locaties! 

De kaartverkoop is begonnen. Klik hier

 

zoeken
zoeken