Dutch Vintage Drum Meeting op zondag 26 mei
Beurs voor slagwerkers op 26 mei
Events 14-03-2019 13:37
Voor de liefhebbers van vintage drums is het weer bijna zover: op 26 mei vindt de Dutch Vintage Drum Meeting, kortweg DVDM, weer plaats. Net als voorgaande jaren is het evenement, dat gaat onder het motto ‘een dag lekker rommelen en trommelen’, van 10.00 tot 16.00 te vinden in ’t Veerhuis te Nieuwegein.

Drummers kunnen zich weer verzamelen om de onderdelen die ze al jaren zoeken eindelijk te vinden. Er is dan ook van alles te vinden: vintage slagwerk, drums, bekkens, percussie, hardware en boeken. Ook kunnen er tafels gehuurd worden zodat je andere mensen blij kan maken met spullen die je zelf niet meer gebruikt. 

Hoewel het evenement vooral om vintage instrumenten draait, zijn er ook nieuwe spullen te koop. Verder wordt er ruimte aangeboden voor custom bouwers, zodat het er vol komt te staan met bijzondere instrumenten.

Al met al is de DVDM een prachtige gelegenheid om met mede-drummers uit elk denkbaar genre connecties te leggen, bij te praten, je te laten inspireren en ideeën uit te wisselen.  

De eerste editie van de meeting vond in 2012 plaats en is opgericht door Rob van der Werf en Tom Vermulst. Hiermee is het dit jaar alweer de 8ste editie.

Je vindt 't Veerhuis op een steenworp afstand van de A2, aan de Nijemonde 4 in Nieuwegein

Voor meer informatie, zie de Facebookpagina van het evenement.