De Drummersdag in Amsterdam, zondag 10 februari 2019
Met Nicky Hustinx, Kim Weemhoff, Cesar Zuiderwijk, Fred Cohen, Mira Burgers, Jochen Hachgenei
Events 10-02-2019 06:02
Met 30 collega-drummers een hele dag alles uitwisselen wat met drummen te maken heeft. Met clinics en lessen van topdrummers en -docenten! Je krijgt op De Drummersdag twee clinics en vier groepslessen. De 6de editie van De Drummersdag vindt plaats in het Muziekpakhuis in Amsterdam, op zondag 10 februari 2019, van 10 tot 6. De Drummersdag is al enkele weken uitverkocht.

Schrijf je nu in voor € 95,- (2 clinics en 4 lessen, inclusief lunch).
www.slagwerkkrant.nl/events/drummersdag
(PS inmiddels is de inschrijving gesloten; De Drummersdag is al enkele weken uitverkocht). 


Je krijgt clinics en lessen van: 


Nicky Hustinx
Hij is een van de meest-gevraagde drummers van dit moment en speelt niet alleen bij Nederlandse acts als Kovacs, Ruben Hein en Weval, maar ook bij internationaal gevierde artiesten als Fink en Katie Melua. Met de laatste doet hij op het moment van schrijven een wereldtournee. In de vorige editie van Slagwerkkrant vind je een uitgebreid interview met hem. Hierin vertelt hij over zijn brede ervaringen met hybride drummen: het combineren van akoestische en elektronische drums, iets waaraan hij in zijn clinic op De Drummersdag ook zeker aandacht zal besteden. Kim Weemhoff
Via Diesel en Candy Dulfer naar Mathilde Santing en eigen formaties;  Kim Weemhoff is de ultieme drummer’s drummer die van alle markten thuis is en een kei op het gebied van solodrums. Hij brengt je de kneepjes bij van het groove- en improvisatievak.

Cesar Zuiderwijk
Ongebreidelde energie, aanstekelijk enthousiasme. Dat kenmerkt Cesar Zuiderwijk. Ook dit jaar doet hij weer mee met De Drummersdag. Hij verzorgt groepslessen, waarbij je ruim een uur les van hem krijgt!

Mira Burgers
Ze werd vorig jaar tweede in de internationale Hit like a Girl-contest, rondde haar opleiding bij het Rock City Institute af met een 9,6, is volop te bekijken op haar Youtube- en Instagram-series Inspired By… en is ervaren in drumlessen, workshops en bandcoaching. Bij haar krijg je les in een groepje van zes.

Jochen Hachgenei
Hoe percussie je drumspel verbeteren kan! De percussieworkshops van Jochen Hachgenei zijn leerzaam en inspirerend! Sinds 1995 is hij docent bij het Muziekpakhuis (o.a. kleine percussie en cajón) en speelt/speelde hij in bands als Salsa de Amsterdam en de Burnin’ Burritos. Sinds 2007 leidt hij zijn eigen band Latin Adventure.

Fred Cohen
Fred Cohen is vermaard om zijn enerverende drumgroepen. Kom zelf ervaren hoe het is om werkelijk sámen te spelen met andere drummers met de drumstukken van Fred!

En nog een nader bekend te maken clinician!
Volg Slagwerkkrant.nl of schrijf je in op onze email nieuwsbrief!

De Drummersdag is een project van initiatiefnemer Fred Cohen, Het Muziekpakhuis en Slagwerkkrant en wordt mede mogelijk gemaakt door Roland en Keymusic.

Het Muziekpakhuis in Amsterdam is al meer dan dertig jaar een van dé plekken in Amsterdam om drums- en percussielessen te volgen. In de jaren tachtig was Fred Cohen de initiatiefnemer van deze particuliere muziekschool.

De 6de editie van De Drummersdag vindt plaats in het Muziekpakhuis in Amsterdam

zondag 10 februari 2018, van 10.00 tot 18.00 uur
Schrijf je nu in voor € 95,- (2 clinics en 4 lessen, inclusief lunch).
www.slagwerkkrant.nl/events/drummersdag