Workshops Pete Lockett en Morgan Agren voorafgaand aan Herfstfest
Zaterdag 14 oktober in Haags Pop Centrum
Events 07-10-2017 09:57
Zowel Pete Lockett (toppercussionist die gewerkt heeft met Björk, Jeff Beck en Amy Winehouse) als Morgan Ågren (drummer die speelde met KAIPA, Zappa en Steve Vai) komen de dag vóór drumfestival Herfstfest een workshop geven in het Haags Pop Centrum. Je kan je inschrijven!

Drumfestival Herfstfest vindt zondag 15 oktober plaats in Het Paard van Troje in Den Haag. Met onder anderen Pete Lockett en Morgan Agren in de line-up. 
Lees alles over het indrukwekkende programma van dit drumfestival elders op Slagwerkkrant.nl. Klik hier

De dag vóór Herfstfest geven Lockett en Agren workshops in het Haags Pop Centrum. Er zijn 20 plekken beschikbaar. Kosten zijn € 50,- voor beide workshops; inclusief een ticket voor Herfstfest!
Je kan je opgeven door een mail te sturen aan dijkstradrums@gmail.com (Joran Dijkstra).

Pete Lockett (53) is misschien wel de meest veelzijdige percussionist ter wereld. Hij speelt alles, van Japanse drums en Indiase kanjira, tot conga’s, timbales en meer. En alles op topniveau. 
Bekijk hier een uitgebreide videodocumentaire waarin alle aspecten van 'de Lockett' naar voren komen. 

De Zweedse drummer Morgen Ågren (49) is een snelheidsmonster in metadrummen en een virtuoos wonder in progressive rock. Speelde in een paar projecten van Zappa, met Mats Öberg, Fredrik Thordendal en momenteel met progressive rockformatie Kaipa.

Pete Lockett en Morgan Agren geven op zaterdag 14 oktober workshops in het Haags Pop Centrum. Er zijn 20 plekken beschikbaar. Kosten zijn € 50,- voor beide workshops; inclusief een ticket voor Herfstfest!
Je kan je opgeven door een mail te sturen aan dijkstradrums@gmail.com (Joran Dijkstra).