Drumworld Festival met Dave Weckl
Ittervoort, zondag 11 september
Events 14-04-2016 06:05
Het wordt alweer de 13de editie van het Drumworld Festival in het Limburgse Ittervoort. Op zondag 11 september tussen 11 en 6 treden zullen maar liefst zes topdrummers aan voor clinics en concerten op het Slagwerkkrant Podium in de fraaie zaal van Adams Drumworld.
De komende maanden kunnen we het programma bekend maken. De eerste naam die bekend gemaakt kan worden is meteen een kanjer: Dave Weckl!

Tickets voor het Drumworld Festival kosten slechts 10 euro. 
Klik hier om ze online te bestellen


Bij Drumworld in Ittervoort staat de tweede zondag in september altijd in het teken van het Drumworld Festival. Eén act – en meteen de hoofdact –  is al bekend: Dave Weckl! Hij zal op zondag 11 september de headliner van het festival zijn en bovendien de volledige week voorafgaand bij Drumworld aanwezig zijn. In deze week staan er zeer exclusieve masterclasses met deze drumgigant op het programma. De toegang tot deze masterclasses zal beperkt zijn en verdere details houden we nog eventjes geheim.

Dave Weckl speelde zich begin jaren negentig in de kijker in de Elektric Band van jazzpianist Chick Corea. Hij viel meteen op als een buitensporig getalenteerde en grensverleggende drummer met een enorme techniek. Kort daarop kwam hij met zijn debuutalbum The Masterplan, waarmee zijn naam als drumvirtuoos definitief gevestigd was. Solo, met zijn eigen Dave Weckl Band en in diverse andere settings heeft Weckl door de jaren heen laten horen en voelen hoeveel muzikaliteit, sound en smaak hij in zijn donder heeft. In Ittervoort kun je het van zeer nabij mee maken.

Natuurlijk zullen er daarnaast nog vijf topclinics plaatsvinden op het Slagwerkkrant Podium bij Adams Drumworld in Ittervoort. In de volgende editie van Slagwerkkrant zullen we het programma uitgebreid aankondigen, en al eerder natuurlijk op Slagwerkkrant.nl, zodra we de namen bekend kunnen maken! 

De fraaie concertzaal van Adams Drumworld staat zondag 11september vanaf 10.30 uur open voor publiek en duurt tot 18.00 uur. Het Drumworld Festival: een dag lang drums & drumming op topniveau.

Het Drumworld Festival komt tot stand in samenwerking met Slagwerkkrant


Het Drumworld Festival vindt plaats op de volgende locatie

Adams Drumworld
Aziëstraat 17-19
6014 DA Ittervoort  
T: +31(0)475 56 07 20 

Tickets kosten slechts 10 euro. 
Klik hier om ze online te bestellen 

www.drumworld.nl

drummer links