Eerste acts Drumworld Festival bekendgemaakt
Zondag 14 september bij Adams Drumworld Ittervoort
Events 11-06-2014 20:41
Bij Adams Drumworld in Ittervoort is het de tweede zondag in september altijd Drumworld Festival. De eerste programma-items kunnen we bekend maken.

De dag zal geopend worden door de winnaar van Drumtalent 2013, Mees Riechelman. Deze drumcontest, georganiseerd door Slagwerkkrant en Adams Drumworld, Hit It en Music Station, wordt eens per twee jaar gehouden en een van de prijzen voor de winnaar is dit openingsoptreden op het Drumworld Festival. Riechelman heeft zich inmiddels gestort op het maken van guitige video's die je kan vinden op zijn Youtube-kanaal. Dit is er eentje: 

 


Direct na zijn optreden zal de Hongaarse drummer Adam Markó van leer trekken. Hij is de meest gevraagde sessiedrummer van Hongarije, en boekte successen met zijn eigen band Special Providence.  


Beyonce's Queen Cora Dunham Drumworld Festival

Wil je groove? Dan kan je die krijgen. Van Cora Coleman Dunham aka Queen Cora Dunham, sinds twee jaar de stuwende kracht achter de concerten van Beyoncé, afkomstig uit de school van Prince. Ze is ze te horen op vier Prince-albums, waaronder het in 2006 verschenen 3121 en Lotus Flower uit 2009. Ze speelt ook op Soul Classics van Maceo Parker. Op zondag 14 september is ze ze de hotshot van het Drumworld Festival in Ittervoort. De dag ervoor, zaterdag 13 september, kan je je inschrijven voor een masterclass met haar.
Lees hier veel meer over Queen Cora Dunham.

Bestel je kaarten voor online

14-9 Drumworld Festival - tickets € 12,50
Bestel festivaltickets online. Klik hier.  

Masterclass Queen Cora Dunham
13-9 Masterclass - tickets € 55,-
Bestel masterclasstickets online. Klik hier.  

De Masterclass van Queen Cora Dunham vindt plaats op zaterdag 13 september tussen 10 en 4 volgens het volgende schema:10.00 bijeenkomst 10.30 start Masterclass 12.30 Lunch 13.45 start Masterclass 15.30 einde Masterclass 16.00 afscheid 


Volg Slagwerkkrant en Slagwerkkrant.nl de komende maanden. Zodra we nieuwe namen van de line-up hebben, melden we het!