North Sea Jazz 2009 Live Videostreams

North Sea Jazz 2009 Live Videostreams

Zaterdag 11 en zondag 12 juli vanaf 18.00 uur

Van 10 juli t/m 12 juli vindt het North Sea Jazz festival weer plaats in Rotterdam. De directe stream vanaf het NSJ is op zaterdag 11 en zondag 12 juli online te bekijken op Slagwerkwereld.com. Op de .....meer »»

Eerste namen Jazz Festival Delft bekend

Benjamin Herman, Dulfer, Sensuàl op 25e editie

Benjamin Herman, Dulfer, Sensuàl en Dewi zullen tijdens de 25e editie van Jazz Festival Delft te zien zijn. In de komende weken zullen er meer namen bekend worden gemaakt. Het jubilerende festival vin.....meer »»

Cor van Boven trommelt de Nijmeegse Vierdaagse

Actie voor Nierstichting ism Drumstation

De 58-jarige Cor van Boven uit Oirschot zal dit jaar tijdens de Nijmeegse Vierdaagse met een trommel om zijn nek aandacht vragen voor de Nierstichting. Je kunt de sponsoractie ondersteunen vanaf €2 wa.....meer »»

Dirk’s Drum Service biedt financiering voor de betere slagwerken.

Neede -In tijden van een creditcrisis word de behoefte naar high-end slagwerken niet minder. “Men is juist kritischer naar wat een drumstel kan”, merkt Dirk Dronkers, eigenaar van DDS, op. “Iedereen w.....meer »»

Jeff Watts 22 juli in Bimhuis Amsterdam

Een avond met zijn eigen kwartet

Jeff Watts is gegarandeerd een van ’s wereld beste jazzdrummers. Zijn swing is ongenadig. Je ziet hem spelen, snapt niet wat hij doet, maar het klinkt zo organisch als maar mogelijk is. Woensdag 22 ju.....meer »»

In Memoriam: Jim Chapin

23 juli 1919 - 4 juli 2009

Na een lange, succesvolle carriere is de meest bekende drumleraar en icoon Jim Chapin op 4 juli overleden. Chapin was wellicht het meest bekend als ambassadeur van de 'Moeller method', de bekende meth.....meer »»

King Of Pop haalt nieuwe records

Michael Jackson schrijft nog steeds muziekgeschiedenis

Michael Jackson haalt, na zijn laatste levende record in kaartverkopen, na zijn dood op 25 juni ook weer nieuwe hoogtepunten in muziekverkopen. Sony Music laat weten dat ook in Nederland de verkopen v.....meer »»

Thomas Lang op Dutch Drum Event 2009

26 september 2009 in Heerenveen

Zaterdag 26 september zal weer het tweejaarlijks slagwerkevenement Dutch Drum Event plaatsvinden bij Van der Glas in Heerenveen. De slagwerkfabrikant is er in geslaagd om vijf grote namen op het affic.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken