Cor van Boven trommelt de Nijmeegse Vierdaagse

Actie voor Nierstichting ism Drumstation

Muzieknieuws 08-07-2009 12:47

De 58-jarige Cor van Boven uit Oirschot zal dit jaar tijdens de Nijmeegse Vierdaagse met een trommel om zijn nek aandacht vragen voor de Nierstichting. Je kunt de sponsoractie ondersteunen vanaf €2 waarmee je kans maakt om de drum te winnen en een gratis les van niemand minder dan Lucas van Merwijk. Drumstation in Eindhoven heeft een speciale drum voor hem geprepareerd waarmee hij de hele vierdaagse te zien en te horen zal zijn.

De Vierdaagse van Nijmegen start elk jaar op de derde dinsdag in juli. Cor zal van 21 t/m 24 juli de route lopen en zo veel mogelijk spelen. Jan Schellekens van Drumstation:
"Wij hebben een trommel met riem voor hem geprepareerd die uiteindelijk relatief licht te dragen is en opklapbaar om het hefboomgewicht te minderen op de momenten dat hij niet trommelt. Door deze aanpassingen zag ik de trommel onverkoopbaar worden en wilde de trommel aan hem schenken. Cor bood aan reclame voor Drumstation te maken en de trommel uiteindelijk te verloten en aan een goed doel te schenken.

Om donatie nóg aantrekkelijker te maken hebben wij Lucas van Merwijk bereid gevonden een drum/percussie-les ter beschikking te stellen. Er is dus één prijswinnaar, maar we hopen dat de Nierstichting wint met een mooie opbrengst."

Doneren kan door het strookje van de flyer met jouw donatie in te leveren bij Drumstation of per bank. Maak dan je donatie over op rekeningnummer; 96.94.26.437 t.n.v. Drumstation in Eindhoven ovv Nierstichting en je telefoonnummer.

De prijsuitreiking is op vrijdag 31 juli bij Drumstation in Eindhoven.

zoeken
zoeken